AlegeriSUA Biden denunţă un act de presupusă hărţuire de către susţinători ai preşedintelui Trump

AlegeriSUA Biden denunţă un act de presupusă hărţuire de către susţinători ai preşedintelui Trump

Candidatul democrat la preşedinţia SUA Joe Biden a denunţat duminică un act de presupusă hărţuire a uneia dintre camionetele sale de campanie de către susţinători ai adversarului său Donald Trump, incident pe care FBI îl investighează, relatează AFP.

Un videoclip postat pe Twitter arată mai multe camioane cu steaguri pro-Trump înconjurând şi încetinind un vehicul Biden / Harris. Responsabili democraţi au dat asigurări că în vehicul se afla candidata pentru Congres Wendy Davis, care a trebuit să-şi întrerupă călătoria şi să anuleze două evenimente şi o conferinţă de presă, ca ''măsură de securitate''.

Însuşi Donald Trump a postat videoclipul sâmbătă seara, comentând: ''Iubesc Texas-ul''.


''Nu am văzut niciodată aşa ceva - în orice caz nu am avut niciodată un preşedinte care crede că acesta este un lucru bun'', a declarat Joe Biden susţinătorilor săi din Philadelphia.

Fostul vicepreşedinte american a făcut referire şi la un videoclip al lui Donald Trump Jr, unul dintre fiii preşedintelui, care le cerea susţinătorilor tatălui său ''să continue'' şi să meargă să-i întâmpine pe cei doi candidaţi democraţi în acelaşi mod în care s-a întâmplat în Texas. ''Dragi prieteni, nu suntem aşa. Suntem mult mai buni'', a spus Joe Biden.

Biroul FBI din San Antonio a confirmat duminică pentru AFP că anchetează incidentul, fără a da alte detalii. Nu au fost semnalaţi răniţi în incident, dar nu se ştie dacă persoanele implicate aveau arme asupra lor. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Un cuplu din Cluj a rămas fără niciun ban și fără mașină după ce a dat click pe un anunț de pe internet

2 Prima prințesă care pozează într-o revistă pentru adulți

3 Încă o „bombă” anti-Iohannis a fâsâit? / Administrația Prezidențială spune că Iohannis nu a cerut „atribuirea unei locuințe”

4 Așa o fi? /

5 „Anul trecut am fost la un bordel de mai multe ori la nişte fete” / Ciudatele mesaje primite de mama profesorului de matematică dat dispărut acum 4 ani