AlegeriSUA Kamala Harris îşi suspendă deplasările din cauza unor cazuri de COVID-19 în echipa de campanie

AlegeriSUA Kamala Harris îşi suspendă deplasările din cauza unor cazuri de COVID-19 în echipa de campanie

Candidata democrată la vicepreşedinţia SUA, Kamala Harris, şi-a suspendat deplasările până duminică din cauza unor cazuri de COVID-19 în anturajul său, a anunţat joi echipa de campanie a lui Joe Biden, relatează AFP şi Reuters.

Doi membri ai echipei de campanie a Kamalei Harris, printre care responsabila sa de comunicare, au fost testaţi pozitiv la COVID-19.

"Din exces de prudenţă şi în conformitate cu angajamentul echipei noastre de campanie în favoarea celor mai ridicate niveluri de precauţie, anulăm deplasările senatoarei Harris până duminică, 18 octombrie", a anunţat într-un comunicat Jen O'Malley Dillon, o responsabilă din echipa de campanie a candidatului democrat la Casa Albă.

Cele două persoane depistate cu coronavirus au călătorit cu avionul cu senatoarea democrată pe 8 octombrie.

Potrivit echipei de campanie democrate, Kamala Harris a efectuat de atunci două teste PCR, care au fost negative. Senatoarea democrată nu a fost în contact cu cele două persoane "în cele 48 de ore care au precedat testul lor pozitiv", a precizat sursa citată.

Acest anunţ este ultima evoluţie dintr-o campanie prezidenţială bulversată de pandemia de COVID-19 şi intervine la exact două săptămâni după testul pozitiv al lui Donald Trump, notează AFP.AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...