AlegeriSUA Mai multe ambarcaţiuni care participau la o defilare pro-Trump s-au scufundat

AlegeriSUA Mai multe ambarcaţiuni care participau la o defilare pro-Trump s-au scufundat

Mai multe ambarcaţiuni care participau sâmbătă la o defilare în sprijinul candidaturii pentru realegerea preşedintelui american Donald Trump, pe lacul Travis din nord-vestul oraşului Austin, statul Texas, s-au scufundat, cel mai probabil din cauza valurilor puternice, au informat autorităţile şi mass media locale, transmit EFE, Reuters şi AFP.

Zeci de ambarcaţiuni au dat curs apelului făcut pe Facebook prin care erau chemate să participe vase "de toate formele şi dimensiunile". Biroul şerifului comitatului Travis, care aparţine de oraşul Austin, a informat pe Twitter că forţele sale au răspuns "multiplelor apeluri făcute de bărci aflate în pericol în timpul defilării".

"Mai multe bărci s-au scufundat", a anunţat biroul şerifului, care a precizat că nimeni nu a fost rănit şi că nu a fost nevoie ca serviciile de prim ajutor să acorde asistenţă.

Ziarul The New York Times a relatat că cel puţin patru bărci s-au scufundat.
 

Foto: (c) Paul Roberts and Paul Struhsaker/Lago Vista Texas/Social Media via REUTERS


Totuşi, defilarea a fost dusă la bun sfârşit, zeci de ambarcaţiuni au navigat pe lac şi au arborat steaguri prin care au susţinut echipa de campanie a lui Trump. De pe mal, susţinătorii preşedintelui american îi încurajau pe navigatori cu strigăte precum "încă patru ani".

În fotografii publicate pe Twitter se pot observa bărci navigând pe un lac agitat, probabil din cauza faptului că un număr prea mare de ambarcaţiuni se deplasau în acelaşi timp, foarte aproape unele de altele, notează AFP.

"A fost un număr excepţional de vase azi pe lac", a explicat Kristen Dark, purtătoare de cuvânt a biroului şerifului din comitatul Travis.

Peste 2.500 de persoane au anunţat pe Facebook că au participat la defilare, care s-a întins pe o distanţă cuprinsă între 3 şi 5 kilometri. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Țiitoarea l-a înșelat pe Dragnea! Încornoratul și-a făcut bagajele și a părăsit casa cumpărată cu banii lui

2 Misterul anului / Cine este bărbatul căruia îi făcea sex oral țiitoarea în filmulețul trucat care l-a enervat pe…

3 Rusia, la granițele României? / Manevra președintelui nu mai pare atât de revoltătoare, nu-i așa?

4 Scandalul falsului sex oral / „Nu este o gogoriță de cancan, este real și s-ar putea să se transforme într-o che…

5 Rusia, la granițele României? / Misterul vizitei intempestive în SUA a șefului SRI