AlegeriSUA Moderatoarea, cea mai lăudată după o ultimă dezbatere între Trump şi Biden

AlegeriSUA Moderatoarea, cea mai lăudată după o ultimă dezbatere între Trump şi Biden

Moderatoarea ultimei dezbateri prezidenţiale din SUA, Kristen Welker, a fost cea mai lăudată joi seara pe reţelele sociale, însă a ajutat-o mult faptul că preşedintele republican Donald Trump a fost mult mai reţinut, dar şi că a existat posibilitatea întreruperii microfoanelor, informează EFE.

Inclusiv Trump, care critică în mod regulat postul NBC News - la care lucrează Welker - şi care o acuzase pe jurnalistă că este "groaznică şi nedreaptă" cu el, a lăudat la sfârşitul dezbaterii munca moderatoarei, considerând-o "foarte profesionistă".

"Apropo, respect mult forma în care gestionaţi asta (dezbaterea - n.r.), trebuie s-o spun", i-a transmis Trump lui Welker în mijlocul dezbaterii cu contracandidatul său democrat Joe Biden, care a avut loc în capitala muzicii country, Nashville, statul Tennessee.

Welker a fost a doua femeie de culoare din istoria SUA care a moderat o dezbatere prezidenţială. Prima a fost Carole Simpson, care a făcut acest lucru în 1992.

Fo : (c) JIM BOURG / EPA


Jurnalista, în vârstă de 44 de ani, care este corespondentă a NBC News la Casa Albă din 2011, le-a pus întrebări celor doi candidaţi despre imigraţie, rasism, schimbări climatice, pandemia de COVID-19 şi corectitudinea alegerilor, iar dezbaterea s-a desfăşurat într-un mod mult mai "fluid" decât cea de acum aproape o lună.

Moderatorul primei întâlniri faţă în faţă dintre Trump şi Biden, care a avut loc în Cleveland (statul Ohio), jurnalistul Chris Wallace, a mărturisit joi că a fost invidios pe felul în care s-a desfăşurat dezbaterea dintre cei doi moderată de Welker, în contextul în care dezbaterea moderată de Wallace a fost afectată de întreruperi, majoritatea din partea lui Trump.

"Sunt invidios, mi-ar fi plăcut să moderez această dezbatere", a declarat Wallace la postul la care lucrează, Fox News.

Era de aşteptat ca această dezbatere să fie mai civilizată după ce Comisia pentru dezbateri prezidenţiale - organizatoarea întâlnirii electorale - anunţase că va întrerupe microfoanele candidaţilor în anumite segmente pentru a evita haosul.AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Misterioasa avere de milioane de dolari, moștenită de Anamaria de la Ionela Prodan. Sora a renunțat la bani

2 VIDEO Imagini rare de pe linia frontului din Ucraina

3 VIDEO NGAD, avionul hibrid de luptă invizibil de generația a 6-a. Zboară în escadrilă de drone

4 Foarte interesante amănunte!

5 Ucraina a primit sistemul de apărare aeriană NASAMS care ar trebui să schimbe situația de pe câmpul de luptă