ALERTĂ! Chireac, trompeta-cheie a lui Dragnea, încă un atac la Dăncilă: „Nu mai am nicio așteptare, a fugit în munți”

ALERTĂ! Chireac, trompeta-cheie a lui Dragnea, încă un atac la Dăncilă: „Nu mai am nicio așteptare, a fugit în munți”

ALERTĂ! Chireac, trompeta-cheie a lui Dragnea, încă un atac la Dăncilă: „Nu mai am nicio așteptare, a fugit în munți”.

Bogdan Chireac, principalul purtător de mesaj al lui Liviu Dragnea, a lansat al doilea atac consecutiv la adresa premierului Viorica Dăncilă. ”La doamna Dăncilă, nu mai am nicio așteptare, care a fugit în munți, închizând și toată țara dupa domnia sa. Mă uit dacă președinții coaliției majoritare au suficientă putere în acest moment să nu ducă țara de râpă”, a declarat Chireac sâmbătă seară la Romania TV, potrivit DCNews.ro.

Sâmbătă dimineață, Chireac îi ceruse direct demisia Vioricăi Dăncilă la Antena 3, găsind un motiv minor: faptul că premierul a dat două zile libere bugetarilor săptămâna trecută.

Într-o declarație preluată și de site-ul său, DCNews.ro, Chireac a spus că ”Faptul că Dăncilă a închis țara în această săptămână a provocat pagube, probabil, de miliarde de euro mediului privat. Doamna Dăncilă va alege să plece. Protestele o ţin la Palatul Victoria – şi toate aberaţiile care se spun pe marginea acestora – care au fost categoric violente (…) Eu nu mai am niciun fel de îndoială. Trebuie să plece din cauza dispreţului manifest pe care îl are faţă de muncă. Faptul că a închis țara în această săptămână a provocat pagube, probabil, de miliarde de euro mediului privat. Nu toată lumea din România lucrează la stat. La o sărbătoare legală de o zi a mai dat de la dânsa din buzunar, de la Teleorman, încă două zile libere (…) Eu sper să plece cât de curând. A închis țara”, a spus Chirieac la Antena 3.

Reamintim că Bogdan Chireac a fost cel care a pus pe piață pe 1 august informația că parlamentarii PSD ar pregăti punerea sub acuzare a președintelui Iohannis pentru înaltă trădare. Dragnea a confirmat la scurt timp informația. Tot Chireac a anunțat în premieră în 2017 că guvernul Grindeanu va abroga celebra OUG 13 printr-o altă ordonanță de urgență, la cererea lui Dragnea.




Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro