ALERTĂ! Dictatorul îi jignește pe protestatari la RTV! Mai mult, s-a declarat emoționat de un așa-zis preot care spunea că protestatarii sunt plătiți să dea foc „țărișoarei scumpe”!

ALERTĂ! Dictatorul îi jignește pe protestatari la RTV! Mai mult, s-a declarat emoționat de un așa-zis preot care spunea că protestatarii sunt plătiți să dea foc „țărișoarei scumpe”!

ALERTĂ! Dictatorul îi jignește pe protestatari la RTV! Mai mult, s-a declarat emoționat de un așa-zis preot care spunea că protestatarii sunt plătiți să dea foc „țărișoarei scumpe”! „Toate aceste proteste vor să apere statul paralel și așa-zisa luptă anticorupție”, a declarat joi seară la RTV Dictatorul infractor al României.

Au fost momente de un ridicol inimaginabil la RTV! 

Un moment de un ridicol absolut a avut loc joi seara la România TV, în cea ce-a treia oră a prezenței lui Liviu Dragnea în studio: a fost difuzat apelul unui pretins preot ca oamenii să nu participe la protestele anunțate pentru vineri, unde sunt așteptați mai ales românii din diaspora.

”Unii rătăciți, plătiți cu bani murdari de afară, vor să dea foc la țărișoara noastră scumpă. Să nu-i lăsați (…) Lăsați-i acolo și retrageți-vă la casele voastre (…) Nu fiți părtași la distrugerile lor”, a spus, patetic, pretinsul preot.

”Este emoționant”, a fost reacția lui Liviu Dragnea. ”Majoritatea zdrobitoare a românilor au aceeași atitudine. Din ce în ce mai mulți români vor să susțină stabilitatea, vor să nu mai fie abuzuri (…) Toate aceste proteste vor să apere statul paralel și așa-zisa luptă anticorupție”, a mai spus liderul infractor al PSD.

El a adăugat că, din câte știe, forțele de ordine sunt pregătite. ”O să vedem mâine (vineri – n.red.) până la urmă. Este un miting politic: Orban a zis că merge, USR merge, Cioloș merge”, a mai susținut Dragnea.

Dragnea: Iohannis este în stare să facă orice în această toamnă să dea jos Guvernul, chiar și prin violență, pentru ca noua lege a pensiilor să nu intre în vigoare. Dictatorul cere Ministerului de Finanțe un control la Administrația Prezidențială

 ”Iohannis este în stare să facă orice în această toamnă, să dea jos Guvernul, chiar și prin violență pentru ca această lege să nu intre în vigoare”, a declarat liderul PSD Liviu Dragnea, joi seară, la România TV, în timp ce prezenta prevederile noii legi a pensiilor. ”De la momentul alegerilor, Iohannis și gașca lui și prietenii lui de afară vor să dărâme acest guvern în mod neconstituțional”, a susținut liderul PSD, care s adăugat că primul plan al președintelui Iohannis este ”al doilea mandat”. Dragnea a mai spus că ministerul de finanțe ar trebui să facă un control la ministerul de finanțe pentru a vedea cum au apărut în plată 20 de milioane de lei imediat după conferința de presă de la Cotroceni în care președintele a acuzat tăierea bugetului Administrației Prezidențiale.

”Alegerea e atât de simplă și în 2019 și 2020. De o parte vor fi aceste lucruri, de cealaltă parte va fi ură, incitare la violență, la dărâmarea odinii constituționale prin violență”, a mai spus liderul PSD. Referindu-se la sloganul anti-PSD, Dragnea a declarat: ”Ne înjură cu cuvântul ăla foarte drag și cu care sunt mereu în gură și îl folosesc pentru părinții lor, pentru bunicii lor”

Dragnea a reluat acuzația că președintele a țipat la premierul Dăncilă la telefon, când l-a sunat să-i spună că pleacă în concediu. ”A început să țipe la ea, că e atributul lui”, a declarat Dragnea, care a susținut că premierul i-ar fi spus că a urmat modelul Tudose și Dragnea. De fapt supărarea foarte mare era din cauza rectificării, susține liderul PSD

****

La finalul lunii trecute CNA a amendat România TV cu 15.000 de lei pentru difuzarea unui fake news referitor la manifestația pașnică ”Vrem Europa, nu Dictatură”, din 12 mai din Piața Victoriei. România TV a susținut pe tot parcursul zilei că la protest sunt oameni cu furci, bâte și topoare, încercând să compare mitingul cu răscoala din 1907.

Un alt fake news celebru la România TV a fost difuzat în iarna anului 2017, când mai mulți angajați ai postului de televiziune au susținut că la protestele împotriva OUG 13 George Soros a dat câte 50 de lei de om și 30 de lei de câine pentru a protesta împotriva Guvernului PSD. Televiziunea a fost atunci amendată cu 50.000 de lei pentru modul în care a reflectat protestele antiguvernamentale.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Doar o femeie putea să scrie acest articol despre Firea!

2 De citit! Așa ar trebui să gândească și să acționeze noua garnitură de primari!

3 Andi Moisescu, infectat cu coronavirus. Nevastă-sa, Olivia Steer, antivaccinistă convinsă, săptămâna trecută: …

4 Securitatea primise o informație care ar fi putut împiedica fuga Nadiei din țară, dar ofițerul la care a ajun…

5 Sondaj BCS