ALERTĂ! Dragnea a pierdut controlul în PSD! La noapte, baronii se întâlnesc să-i ia hățurile! Amănunte INCENDIARE

ALERTĂ! Dragnea a pierdut controlul în PSD! La noapte, baronii se întâlnesc să-i ia hățurile! Amănunte INCENDIARE

Alertă! Dragnea a pierdut controlul în PSD! La noapte, baronii se întâlnesc să-i ia hățurile! „Gata, frate, ajunge!”, este mesajul majoritar în PSD în aceste momente, spun toate sursele, din toate taberele. „Să se termine odată, că o luăm razna”, spun aproape toți. Va fi Comitet Executiv Național.

UPDATE/CExN a fost convocat pentru luni la ora 14.00.

Felix Stroe, ministrul transporturilor și șeful PSD Constanța, comunicat de presă: „Ar fi bine ca la CExN-ul următor să purtăm o discuție serioasă despre cum putem democratiza puterea de decizie în partid și despre cum putem face ca actuala guvernare să performeze.

 E necesar ca din Guvern să facă parte cei mai pregătiți oameni pe care îi are partidul. Imi doresc ca de această dată organizațiile locale să fie mai implicate, pentru că nu e normal să decidă doar o mână de oameni. Partidul suntem noi, toți cei care am muncit pentru a câștiga încrederea românilor. Premierul are responsabilitatea actului de guvernare, dar trebuie sa aibă și decizia.”

Iar la noapte, spun sursele noastre, baroni importanți din tabăra Dragnea, cu baroni din tabăra neutrilor, se vor întâlni cu oamenii lui Tudose pentru a tranșa lucrurile. Dragnea nu va mai fi lăsat să ia decizii de unul singur. Nu poate fi dat jos imediat. Însă îi vor impune un comitet lărgit cu care să se consulte în legătură cu toate deciziile. Toate numirile și deciziile strategice privind acordarea finanțărilor se vor lua în acest comitet.

Trebuie menționat, spun sursele noastre, că niciunul dintre baroni, nici chiar cei din tabăra Tudose, nu vrea umilirea lui Dragnea. Aceleași surse mai spun că de aceea Tudose n-a demis-o pe Carmen Dan. I-a sunat pe toți și le-a spus cum s-a întâmplat. Și că el nu vrea un război prostesc, dar că a fost atras în acest război.

Și, mai ales, le-a spus adevărul despre faza cu microfonul. Care a fost găsit de oamenii unei firme de pază în spatele căreia se află tot Dragnea. Și care câștigă la greu contracte în mai toate județele.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Etnicii minoritari din armata rusă au început să vorbească în limba nativă pentru a nu fi bombardați de ucraineni

2 O nouă ameninţare lansată de propaganda rusă: „Două rachete nucleare vor lovi imediat. Una la Washington, cealaltă la Londra” VIDEO

3 Așa arată prostia made in Rusia...

4 ULTIMA ORĂ Primul oficial ucrainean de top care admite că este „imposibil” ca Ucraina să învingă Rusia cu nivelul actual de sprijin din Occident

5 VIDEO Stare de șoc în rândul propagandiștilor Rusiei după exploziile de la baza aeriană din Crimeea