ALERTĂ! După ce-a fugit ca un șobolan de la Iași, Dragnea scrie sfidător pe Facebook! Românii l-au taxat: „Căciula de astrahan neagră îți mai lipsea de pe cap, când ai urcat în dubă.”

ALERTĂ! După ce-a fugit ca un șobolan de la Iași, Dragnea scrie sfidător pe Facebook! Românii l-au taxat: „Căciula de astrahan neagră îți mai lipsea de pe cap, când ai urcat în dubă.”

ALERTĂ! După ce-a fugit ca un șobolan de la Iași, Dragnea scrie sfidător pe Facebook! Românii l-au taxat: „Căciula de astrahan neagră îți mai lipsea de pe cap, când ai urcat în dubă.”

Ce scriu oamenii pe Facebook la postarea unde Dragnea face pe viteazul după ce-a fugit ca un șobolan:

Pascal Catalin Nimic din ce spui nu este adevarat !!!! Suntem multi,ne am trezit, ne am prins de manevra voastra de 30 ani !!! Atat va doresc sa va arda focul !!!!!

Cristi Rosu Felicitari ieseni !
Astazi Iasul a batut CRAIOVA !
Fii si nepotii lui Stefan cel Mare au alungat PENALII PSDisti din Iasi , exact cum alungau osteni lui Stefan pe turci !

Rebeca Daneş Se pare ca oscilati intre delir si spitalul de urgentă !! Lansati un S.O.S !! Ati depăşit demult limita! Va culcati şi va sculati cu Preşedintele in gănd . Loviți precum un orb in tot ceea ce vă iese in cale, si toate nenorocirile/neîmplinirile , le ar…See More

Anina Caraghiozov Discurs delirant. Pentru o clipa, citindu-l, m-am revăzut copil, ascultandu-l pe Ceaușescu. Eu cred ca ești în ultima fază!

Petrov Lucia Minti dragnea, cum respiri. Nivelul de trai a scazut dar cel mai mult ma enerveaza ca ai reinviat guvernarea partidului unic. Sper sa ai soarta discipolului tau. Nimic esti tu, nu noi.

Alex Ionel Delirezi grav. Trebuia sa ramai la Iasi, dar la Socola. Majoritatea sustinatorilor tai habar n.au pe ce lume traiesc. Iar voi exploatati la maxim asta. #nimic

Dan Man D'aia ai sarit in microbuz cu 100 de jandarmi in jurul tau. De iubit ce esti. Crezi ca mai tine cu minciuni? Ei bine, nu mi tine.

Marcel Calivascu cand o sa te bage astia la duba ? promit ca o sa alerg in curul gol pe la Victoriei

Bilic Adrian Cred ca a ajuns un pachet de cocaina de la Navodari la tine, altfel nu inteleg cum poti sa spui aberatiile astea.

Ioana Foltache Si gandeste-te ca asta s-a intamplat in Moldova care traieste sub dominatia PSD de zeci de ani. De asta e si asa bogata, in comparatie cu Ardealul, pt ca voi propagati bunastarea! Poate bunastarea proprie ca pe a moldovenilor nu! De ce nu te-ai dus la spitalul Sf Spiridon sa vezi ce bogatie e si acolo!
Ai curaj sa mergi in Cluj, Arad, Timisoara, Brasov?! Sa le vorbesti si lor de bunastare?!

Robert Vornicescu Baliverne, nea' Liviu. De bine ce merge totul avem cea mai mare inflatie din Uniune. De bine ce merg investitiile avem cel mai ridicat numar de emigranti, dupa Siria. Duduie spitalele, de-aia ne halesc gandacii, iar mancarea pacientilor nu o mananca ni…See More

Mihai Urcan În 26 Mai o să ne arătăm " recunoștința " ce v-o purtăm și o să votăm împotriva pensiilor speciale, împotriva ordonanțelor de urgență care vă caracterizează și, mai vedem după vot cine se va declara mai nervos și mai frustrat.

Tudora Bogdan Fuga-i rusinoasa dar e sanatoasa !Mai ales pe ritm de fanfara !

Sorin Popa Căciula de astrahan neagră, îți mai lipsea de pe cap,când ai urcat în dubă. Normal trebuia o dubă cu gratii.

Eduard Petre Opriți nebunul, ca in curând vom avea impresia ca am cucerit si Rusia, si China dar si America!

Anamaria Maxim Domnule Drangea, vă așteptăm la Untold. #UntoldMeritaMaimult

Alice Chiujdea E "festival" aici,imi place,ti-o "trag" romanii din toate pozitiile bai #nimicule cu psd-ul tau de #nimic!

Aurélia Eppinger La urmatorul miting vrem sa ne-o aduci pe Celine Dion sa ne cînte "My Heart Will Go On"-(Titanic) , sa ne amuzam si noi putin, ca tot îi platesti din banii nostri. Oricum nu-ti mai asculta nimeni minciunile Livache ! ;) Marsul funebru de azi cu fanfara aia de trompetisti burtosi, nu e prea distractiv. Da-l afara pe directorul tau de campanie ca n-are gusturi muzicale








Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”