ALERTĂ! Gâdea, ATAC DEMENT la președintele Iohannis: „Dacă aș fi bolnav mintal, aș spera ca acest guvern sa cadă după ce a preluat dosarele europene”

ALERTĂ! Gâdea, ATAC DEMENT la președintele Iohannis: „Dacă aș fi bolnav mintal, aș spera ca acest guvern sa cadă după ce a preluat dosarele europene”

ALERTĂ! Gâdea, ATAC DEMENT la președintele Iohannis: „Dacă aș fi bolnav mintal, aș spera ca acest guvern sa cadă după ce a preluat dosarele europene”.
 
Mihai Gâdea, realizatorul emisiunii Sinteza Zilei la Antena 3, a spus miercuri seară cu referire la declarațiile președintelui Klaus Iohannis că ”dacă aș fi bolnav mintal, aș spera ca acest guvern sa cadă dupa ce a preluat dosarele europene”. Gâdea s-a referit la declarația președintelui, care spusese că ”speră ca opoziția să depună o moțiune de cenzură”.

”M-am referit doar la mine”, a adăugat rapid Gâdea, spunând apoi că ”trebuie să fie undeva o problemă sufletească ca, după ce guvernul a fost la Bruxelles și a discutat cu comisarii, urmează să gestioneze Brexit, președintele să spună că speră să se facă moțiune de cenzură”.

”Sunt momente în care nu există nici o justificare pentru a te bate pentru putere”, a mai spus realizatorul Antena 3.

„Opoziţia trebuie să susţină o moţiune de cenzură şi sper să o facă”, a spus miercuri preşedintele în cadrul unei declaraţii de presă susţinute la Palatul Cotroceni, cu ocazia lansării în dezbatere publică a rezultatelor proiectului „România Educată”, potrivit Agerpres.

 
 



Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...