ALERTĂ! Ministrul DEMISIONAR Victor Negrescu, atacat mizerabil la Antena 3 de lingăii lui Dragnea, Teodorovici și Plumb!

ALERTĂ! Ministrul DEMISIONAR Victor Negrescu, atacat mizerabil la Antena 3 de lingăii lui Dragnea, Teodorovici și Plumb!

Ministrul DEMISIONAR Victor Negrescu, atacat mizerabil la Antena 3 de lingăii lui Dragnea, Teodorovici și Plumb! Victor Negrescu, ministrul delegat pentru Afaceri Europene, si-a dat demisia, dupa o discutie tensionata cu premierul Viorica Dancila, la finalul sedintei de guvern din aceasta saptamana.

Informatia a fost confirmata de Rovana Plumb, intr-o interventie la Antena 3 si Digi 24. De asemenea, discutia tensionata cu prim ministrul Dancila a fost relatata de ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici.

Atat Teodorovici, cat si Plumb s-au aratat uimiti de decizia luata de Victor Negrescu, acuzandu-l ca nu ar fi un om de echipa sau ca ar avea probleme personale si au dat asigurari ca nu va fi nicio problema cu inlocuirea lui, desi era principalul actor in organizarea preluarii de catre Romania, de la 1 ianuarie 2019, a presedintiei Consiliului UE.

"Din cate inteleg, s-a produs aceasta demisie", a declarat Rovana Plumb la Digi 24. "Am stat de vorba, au fost discutii principiale in ceea ce priveste modul in care suntem pregatiti sa preluam presedintia Consiliului UE", a continuat ministrul Fondurilor Europene, referindu-se la sedinta de vineri seara.

Intrebata daca Negrescu se afla pe lista a remaniabililor, Plumb a sutinut ca nu cunoaste aceasta informatie. In legatura cu motivele demisiei, a sugerat ca ar putea fi "ceva de natura personala".

"Este regretabil, nu se face asa ceva", a spus Plumb si la Antena 3.

”A luat-o personal și dă dovadă că nu știe ce e o echipă”, a spus Teodorovici.

”După ședința de Guvern, a fost o discuție despre parcursul nostru pe care îl vom avea. Din păcate domnul Negresu a luat-o personal și dă dovadă că nu știe ce e o echipă. Eu am avut discuții și e normal să se discute. Mă surprinde că a demisionat, el trebuia să dea dovadă că e mediator, că poate pune la aceeași masă toate discuțiile, temele. Nu se supără și pleacă. Se pare că a plecat supărat, dacă a demisionat. Atunci nu a anunțat că demisionează. E un gest reprobabil. El trebuia să meargă la Bruxelles, săptămâna viitoare, îl vom înlocui și vom face chiar mai bine. E dovada foarte clară de imaturitate politică. El trebuia să stea să își facă treaba, așa cum a jurat pe Constituție și pe Biblie.”, a declarat Eugen Teodorovici.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”