ALERTĂ! Poliția face presiuni asupra organizatorilor protestului din 20 ianuarie! Jandarmii l-au ridicat luni pe Mălin Bot pentru că-i stresa pe trei pensionari fani Dragnea/VIDEO

Alarmă! La Timișoara se trimit citații celor care fac mobilizare pe Facebook pentru protestul din 20 ianuarie de la București! Ieri, Mălin Bot a fost săltat de jandarmi pentru că-i deranja pe trei pensionari fani Dragnea. Să recitim articolul 30 din Constituție, special pentru Carmen Dan și celelalte slugi ale penalilor: „Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credinţelor şi libertatea creaţiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile.”

Timișoara:

„Politia Facebook a fost pe la mine la usa acum cateva minute!

Am primit o citatie "in calitate de martor privind savarsirea infractiunii (lor) de instigare publica, prev. si ped. de art. 368 alin.1, Cod Penal.

"Infracţiuni contra ordinii şi liniştii publice
Art. 368

Instigarea publică

(1) Fapta de a îndemna publicul, verbal, în scris sau prin orice alte mijloace, să săvârşească infracţiuni se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 3 ani sau cu amendă, fără a se putea depăşi pedeapsa prevăzută de lege pentru infracţiunea la săvârşirea căreia s-a instigat."

Din cate au spus e vorba despre postari pe facebook!

Cred ca ar surade PSD-ului sa ne vada pe toti din #Rezist la puscarie. Ar fi o lume mai buna, pentru ca ei sa poata fura si distruge tara in liniste.”, a scris Răzvan Codreanu pe Facebook.

Mălin Bot, ridicat ca un infractor periculos pentru că a deranjat trei pensionari iubitori de Dragnea. Imaginile sunt incredile! De remarcat faptul că Mălin Bot a fost extrem de civilizat în dialogul cu fanii lui Dragnea.

De la minutul 11.23:

Galerie foto și documente

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Dăncilă la DNA? Ițele scandalului Tarom duc la vârful guvernului și PSD! „Cuc s-a dus la ordin acasă la direct…

2 Info / Gâdea, notificat de noua șefă a Parchetului European să achite daunele morale de 300.000 de lei

3 Nou scandal în PSD! Păcăliții vor să dea în judecată partidul! Dăncilă a aprobat ca doar Plumb să primească ba…

4 Dăncilă, la DNA! Documentul care aruncă în aer PSD! Dragnea o reclamă pe Dăncilă că a fraudat banii UE și nu i…

5 S-o salte procurorii, că n-are imunitate! Dăncilă, denunțată de Dragnea pentru fraudă cu bani europeni! Acest …

recomandări

Te ia DNA: Victor Ponta

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Top 10 piscine din lume