ALERTĂ! Poliția face presiuni asupra organizatorilor protestului din 20 ianuarie! Jandarmii l-au ridicat luni pe Mălin Bot pentru că-i stresa pe trei pensionari fani Dragnea/VIDEO

ALERTĂ! Poliția face presiuni asupra organizatorilor protestului din 20 ianuarie! Jandarmii l-au ridicat luni pe Mălin Bot pentru că-i stresa pe trei pensionari fani Dragnea/VIDEO

Alarmă! La Timișoara se trimit citații celor care fac mobilizare pe Facebook pentru protestul din 20 ianuarie de la București! Ieri, Mălin Bot a fost săltat de jandarmi pentru că-i deranja pe trei pensionari fani Dragnea. Să recitim articolul 30 din Constituție, special pentru Carmen Dan și celelalte slugi ale penalilor: „Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credinţelor şi libertatea creaţiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile.”

Timișoara:

„Politia Facebook a fost pe la mine la usa acum cateva minute!

Am primit o citatie "in calitate de martor privind savarsirea infractiunii (lor) de instigare publica, prev. si ped. de art. 368 alin.1, Cod Penal.

"Infracţiuni contra ordinii şi liniştii publice
Art. 368

Instigarea publică

(1) Fapta de a îndemna publicul, verbal, în scris sau prin orice alte mijloace, să săvârşească infracţiuni se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 3 ani sau cu amendă, fără a se putea depăşi pedeapsa prevăzută de lege pentru infracţiunea la săvârşirea căreia s-a instigat."

Din cate au spus e vorba despre postari pe facebook!

Cred ca ar surade PSD-ului sa ne vada pe toti din #Rezist la puscarie. Ar fi o lume mai buna, pentru ca ei sa poata fura si distruge tara in liniste.”, a scris Răzvan Codreanu pe Facebook.

Mălin Bot, ridicat ca un infractor periculos pentru că a deranjat trei pensionari iubitori de Dragnea. Imaginile sunt incredile! De remarcat faptul că Mălin Bot a fost extrem de civilizat în dialogul cu fanii lui Dragnea.

De la minutul 11.23:
Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Zvonuri...

2 Urlă Orban că i-au luat „dușmanii” partidul? Nu, știe că dosarele de la DNA ale Camarilei vor ieși pe piață cu…

3 Așa o fi?

4 Un nou cal troian al Rusiei? / Dezvăluiri despre cel care ar putea produce marele șoc în Europa câștigând președ…

5 Așa e! Aceste două cocini ar trebui închise! Iar imbecilii care i-au intoxicat pe români detestați public