ALERTĂ! Poliția face presiuni asupra organizatorilor protestului din 20 ianuarie! Jandarmii l-au ridicat luni pe Mălin Bot pentru că-i stresa pe trei pensionari fani Dragnea/VIDEO

Alarmă! La Timișoara se trimit citații celor care fac mobilizare pe Facebook pentru protestul din 20 ianuarie de la București! Ieri, Mălin Bot a fost săltat de jandarmi pentru că-i deranja pe trei pensionari fani Dragnea. Să recitim articolul 30 din Constituție, special pentru Carmen Dan și celelalte slugi ale penalilor: „Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credinţelor şi libertatea creaţiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile.”

Timișoara:

„Politia Facebook a fost pe la mine la usa acum cateva minute!

Am primit o citatie "in calitate de martor privind savarsirea infractiunii (lor) de instigare publica, prev. si ped. de art. 368 alin.1, Cod Penal.

"Infracţiuni contra ordinii şi liniştii publice
Art. 368

Instigarea publică

(1) Fapta de a îndemna publicul, verbal, în scris sau prin orice alte mijloace, să săvârşească infracţiuni se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 3 ani sau cu amendă, fără a se putea depăşi pedeapsa prevăzută de lege pentru infracţiunea la săvârşirea căreia s-a instigat."

Din cate au spus e vorba despre postari pe facebook!

Cred ca ar surade PSD-ului sa ne vada pe toti din #Rezist la puscarie. Ar fi o lume mai buna, pentru ca ei sa poata fura si distruge tara in liniste.”, a scris Răzvan Codreanu pe Facebook.

Mălin Bot, ridicat ca un infractor periculos pentru că a deranjat trei pensionari iubitori de Dragnea. Imaginile sunt incredile! De remarcat faptul că Mălin Bot a fost extrem de civilizat în dialogul cu fanii lui Dragnea.

De la minutul 11.23:

Galerie foto și documente

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Rareș Bogdan îi dă în vileag: Ciuma Roșie a simțit mirosul miliardelor de la UE, de aceea vrea dărâmarea Guver…

2 VIDEO După interviul ăsta, Toader ar trebui chemat la DNA! Despre cum l-au sechestrat Dragnea, Tăriceanu și Dă…

3 Document / Un studiu care aruncă în aer 3 luni de exagerări: Cei care sunt asimptomatici nu-i pot contamina pe c…

4 Record mondial / Acest primar PSD primește salariu, pensie, pensie specială de parlamentar și pensie specială de…

5 Mare dreptate are omul ăsta!

recomandări

Te ia DNA: Constantin Boșcodeală

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Mic dejun englezesc