ALERTĂ! Rareș Bogdan detonează NUCLEARA! Cea care urma să accepte solicitarea de revocare a lui Dragnea a fost chemată subit la DNA! Amănunte INCENDIARE!

ALERTĂ! Rareș Bogdan detonează NUCLEARA! Cea care urma să accepte solicitarea de revocare a lui Dragnea a fost chemată subit la DNA! Amănunte INCENDIARE!

ALERTĂ! Rareș Bogdan detonează NUCLEARA! Cea care urma să accepte solicitarea de revocare a lui Dragnea a fost chemată subit la DNA! „Ramane insa marea intrebare: Cine si la solicitarea cui a hotarat ca exact in momentul in care trebuia sa prezideze sedinta si sa admita vot in plen pentru cele doua demiteri, Carmen Mihalcescu a fost chemata intempestiv la sediul DNA. Repet, NU a existat o convocare prin citatie scrisa sau telefonica in cazul ei! La ora 9.30 nu stia ca trebuie sa ajunga pe Barbu Stirbei. Ciudat, ca orice om normal la cap si care inca are indoieli si suspiciuni, am dreptul sa am suspiciunea rezonabila ca cineva a actionat pentru ca, Carmen Mihalcescu sa NU poata prezida sedinta, unde foarte probabil ar fi acceptat votul de demitere al lui Daddy & Ciordache.”, scrie, pe Facebook, jurnalistul care realizează Jocuri de Putere la Realitatea TV.

Postarea integrală: 

„La ora 9.30 sedinta de Plen a Camerei Deputatilor era programat sa fie condusa de catre Carmen Mihalcescu, vicepresedinte al Camerei, din partea PSD, din partea Opozitiei, tot pentru conducerea sedintei era programat Marilen Pirtea, din partea PNL..., pe ordinea de zi au fost introduse la cererea Opozitiei, PNL/PMP/USR/ProRomania revocarea din functie a lui Florin Iordache, vicepresedinte al Camerei si chiar a lui Dragnea Liviu Nicolae presedinte al Camerei...

De aici intram in filme. Dragnea convoaca adunarea de urgenta a tuturor deputatilor social-democrati si... Big Surprise, Carmen Mihalcescu este sunata la ora 10.04 si chemata de urgenta la DNA! Trebuie amintit ca Carmen Mihalcescu este una dintre opozantele declarate ale lui Liviu Dragnea, facand parte din tabara “pucistilor”! La randul sau, Marilen Pirtea este impiedicat fizic de catre Florin Iordache sa prezideze sedinta Camerei. Iordache pur si simplu se “leaga” de scaun si refuza sa paraseasca prezidiul pe care nu era programat sa il ocupe astazi.

De aici stiti tot.

Ramane insa marea intrebare: Cine si la solicitarea cui a hotarat ca exact in momentul in care trebuia sa prezideze sedinta si sa admita vot in plen pentru cele doua demiteri, Carmen Mihalcescu a fost chemata intempestiv la sediul DNA. Repet, NU a existat o convocare prin citatie scrisa sau telefonica in cazul ei! La ora 9.30 nu stia ca trebuie sa ajunga pe Barbu Stirbei. Ciudat, ca orice om normal la cap si care inca are indoieli si suspiciuni, am dreptul sa am suspiciunea rezonabila ca cineva a actionat pentru ca, Carmen Mihalcescu sa NU poata prezida sedinta, unde foarte probabil ar fi acceptat votul de demitere al lui Daddy & Ciordache.

A pus Dragnea si oamenii sai din zona Justitiei si Inteligence mana si pe o bucata din DNA? E o simpla intrebare dublata de o “suspiciune rezonabila”... Dureros pentru Democratia Romaneasca.”



Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 VIDEO Priviți aceste imagini apocaliptice cu pădurea care oferea protecție militarilor ucraineni în fața dronelor rusești...

4 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”

5 Expert despre porcăria comisă de E.ON: Este o înșelătorie, oamenii nu au ce să facă pentru că nu mai există concurență