ALERTĂ! Șocați de minciunile lui Dragnea, judecătorii au hotărât să-l confrunte cu Floarea Alesu!!!

ALERTĂ! Șocați de minciunile lui Dragnea, judecătorii au hotărât să-l confrunte cu Floarea Alesu!!!

Alertă ! Șocați de minciunile lui Dragnea, judecătorii au hotărât să-l confrunte cu Floarea Alesu!!! La Inalta Curte este o premiera in acest moment in ce priveste dosarele de mare coruptie: judecatorii au decis sa faca o confruntare intre Liviu Dragea si fosta sefa a DGASPC Teleorman. "Au fost contradictii intre declaratiile date de cei doi inculpati", a precizat presedintele completului de judecata.

17:25 - Dupa ce ultimele 7 ore le-a petrecut ascultand declaratii impotriva sa in instanta si sustinand ca sunt false si el spune adevarul, Dragnea incheie sesiunea de intrebari cu o declaratie cel putin surprinzatoare: "M-am saturat eu de mine, d-apai voi".

17:22 - Dragnea a fost intrebat de jurnalisti daca se teme ca exista motive, dupa ziua de azi, pentru o condamnare in cazul sau: "Nu, exista motiv sa ma tem ca nu reusesc sa trec de voi, in rest...", le-a spus el jurnalistilor.

17:20 - Jurnalistii l-au intrebat daca era "un Dumnezeu in Teleorman", asa cum au declarat unii martori in dosar: "Ce era asta, un feeling? Nu eram un Dumnezeu, sunt un om normal".

17:17 - Liviu Dragnea a plecat dupa 7 ore de la Inalta Curte. Initial a vrut sa evite intrebarile jurnalistilor: "Voi n-ati obosit? Eu sunt obosit rau. Nu vreti sa vorbim in alta zi? Toata lumea e obosita".

17:13 -Intrebat de mutarea facuta de fosta sotie, Bombonica Prodana, Dragnea a spus ca nu l-a consultat inainte. Intrebat daca e a fost surprins placut sau neplacut, el a spus "hmm, in niciun fel. Am aflat azi dimineata".

Jurnalistii au vrut sa stie si ce consecinte crede ca va avea mutarea fostei sotii in procesul sau: "Eu nu sunt Cambridge Analytica sa fac predictii".

17:03 - Dupa 7 ore Inalta Curte a decis ca cercetarea judecatoreasca in cazul "Angajarilor fictive la DGASPC Teleorman" este finalizata. Judecatorii au stabilit termenul pentru pledoariile finale pentru 25 aprilie, ora 13:00.

16:52 - Iata si ultima parte a confruntarii dintre cei doi:

Inalta Curte: V-ati exercitat in vreun fel influenta din persoectiva celor doua functii asupra personelor din conduecrea DGASPC Teleorman pentru mentinera in functie a Adrianei Botorogeanu si Anisiei Stoica, fie direct, fie prin persoane interpuse?

Liviu Dragnea: Nu. Niciodata.

Inalta Curte: Cunoasteti si puteti preciza daca inculpatul Liviu Dragnea si-a folosit influenta din perspectiva celor doua functii indeplinite asupra vreunei persoane din conducerea DGASPC Teleorman pentru mentinerea in functie a celor doua persoane?
Floarea Alesu: Nu cunosc ca Liviu Dragnea sa-si fi exercitat influenta din perspectica celor doua functii indeplinite, asupra vreunei persoane din conducerea DGASPC.

16:42 - Inalta Curte a facut un proces verbal pentru confruntare. Liviu Dragnea este in centrul salii de judecata, iar Floarea Alesu la fereastra.

Inalta Curte: Cunoasteti persoana cu care sunteti confruntata si functia acesteia in perioada 2006-2012?

Floarea Alesu: Da. Este domnul Liviu Dragnea, la perioada respectiva era presedinte al Consiliului Judetean Telroman si presedinte PSD Teleorman.

Liviu Dragnea: Da. Este doamna Alesu Floarea, care ocupa la vremea respectiva functia de director executiv la DGASPC Teleorman.

Inalta Curte: A intervenit direct sau indirect la dumneavoastra in calitate de director executiv la DGASPC Teleorman inculpatul Liviu Dragnea in vederea mentinerii in functii a Adrianei Botorgeanu si a Anisiei Stoica?

Floarea Alesu: Liviu Dragnea direct si personal mi-a cerut intr-o discutie sa le mentin pe functile respective in cadrul DGASPC Teleorman pe cele doua persoane pana cand le va rezolva problema. Am facut acest lucru cand i-am adus la cunostita inculpatului situatia celor doua, se intampla in 2008, cand la randul meu am fost infomata de sefa Persoanlului.

De fata la aceasta discutie, intre mine si Liviu Dragnea, nu a mai fost prezenta nicio persoana. Aceasta discutie a avut loc in cabinetul de presedinte al CJ Teleorman al lui Liviu Dragnea. Incepand cu 2009, pana in 2010, am mai avut si alte discutii cu Liviu Dragnea, tot in legatura cu situatia celor doua. De fiecare data imi spunea ca se va rezolva, sa am rabdare.

Ultimul raspuns pe care mi l-a dat a fost "sa-i pun la munca pe ceilalti angajati, care erau in numar de 800, ca sunt destui si stau degeaba". Au fost 3-4 discutii pe holul de la sala de sedinta de pe holul CJ, imediat ce se termina sedinta, inainte de a tine dumnealui conferinta de presa. Nu pot indica o persoana care sa confirme aceste intalniri si obiectul discutiilor legat de cele doua persoane.

Inalta Curte: Ati avut discutii la initiativa Floarei Alesu cu privire la situatia Adrianei Botorogeanu si Anisiei Stoica?
Liviu Dragnea: Categoric nu. Nu am avut nicio intalnire sau discutie de genul celor care a facut trimitere Floarea Alesu. In legatura cu holul de la iesirea CJ, acel hol era cam cat este spatiul acesta de aici. (Dragnea intinde bratele si arata cam care era dimensiunea holului - n.red.) Acolo era o aglomeratie infernala, erau foarte multe persoane. Acolo nu exista un loc in care cineva putea sa vorbeasca fara ca cineva sa nu auda. Nu se poate purta o discutie de genul celor afirmate de Alesu Floarea. Eu nu ieseam in sala dupa terminarea sedintei CJ Teleorman. Acolo era un balamuc, era o aglomeratie ca in tramvai. Acolo se fuma, erau 70-80 de persoane de obicei.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro