ALERTĂ! Șut în cur dat Guvernului PSD! Parlamentul European a respins candidatura vicepremierului Viorel Ștefan la Curtea de Conturi a UE!

ALERTĂ! Șut în cur dat Guvernului PSD! Parlamentul European a respins candidatura vicepremierului Viorel Ștefan la Curtea de Conturi a UE!

ALERTĂ! Șut în cur dat Guvernului de la București! Parlamentul European a respins candidatura vicepremierului Viorel Ștefan la Curtea de Conturi a UE! De notat: Ștefan nu a avut contracandidat! Plenul Parlamentului European a respins candidatura vicepremierului Viorel Stefan la Curtea Europeana de Conturi.

Informatia a fost transmisa de europarlamentarul Cristian Preda pe Facebook.

"Inca un succes al Guvernului Dancila...", a notat acesta ironic.

Pe 8 aprilie, Comisia de Control Bugetar (CONT) a Parlamentului European respinsese propunerea Guvernului Dancila pentru pozitia de membru al Curtii Europene de Conturi. Atunci Viorel Stefan a primit 12 voturi impotriva si doar 8 pentru.

"Vedem ca Guvernul Romaniei nu reuseste sa obtina nimic in Europa, desi detine presedintia rotativa a Uniunii Europene. Locul de membru in Curtea de Conturi care s-a supus astazi la vot era destinat tarii noastre, Viorel Stefan nu a concurat cu vreun alt candidat din alt stat membru, nu a existat contracandidat.

Cu toate acestea, candidatul Guvernului Dancila nu a reusit sa convinga. Guvernul Dancila nu reuseste sa obtina nici macar ceea ce se cuvine de drept tarii noastre", a transmis atunci europarlamentarul PNL Siegfried Muresan, care a catalogat acest lucru drept "cel mai mare esec al Presedintiei romane a Uniunii Europene".

A.G. 
 
 
 
 
Opinia zilei
Ce a facut DNA in procesul lui Dragnea? Blat sau eroare monumentala? Ce spun specialistii
 


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

3 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...