ALERTĂ! T.Toader, la Palatul Victoria cu o zi înaintea ședinței de guvern în care se bănuiește că va fi dată OUG pentru amnistia și grațierea lui Dragnea!

ALERTĂ! T.Toader, la Palatul Victoria cu o zi înaintea ședinței de guvern în care se bănuiește că va fi dată OUG pentru amnistia și grațierea lui Dragnea! 

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a anunțat luni dimineață că în cursul de azi va ajunge la Guvern. Întrebat de ce merge la Guvern și dacă va semna OUG pentru amnistie și grațiere, Tudorel Toader a replicat: „Mi-a dat cineva să semnez? Un membru al Guvernului merge la Guvern”.

Vizita ministrului Justiției la Palatul Victoria are loc cu o zi înainte de ședința guvernului Dăncilă, care a fost devansată și va avea loc marți, 17 iulie.

Vă reamintim că surse convergente au declarat pentru Comisarul.ro încă de sâmbătă seara că Guvernul Dăncilă va adopta în ședința de marți o ordonanță de urgență prin care va fi amnistiat și grațiat liderul PSD Liviu Dragnea.

Aceleași surse au confirmat faptul că accesul președintelui la ședința de guvern va fi blocat din ordinul lui Dragnea.

Platforma G4Media.ro a dezvăluit vineri că Dragnea forțează adoparea unei OUG de amnistie și grațiere și că Viorica Dăncilă și ministrul Justiției s-ar opune.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Surse din Poliție: Șefii se tem că au fost înregistrați de clan în biserică / Percheziții cu cântec

2 Legist INML București / „Am participat la peste 15.000 de autopsii, însă cei decedați din cauza COVID arată alt…

3 Țiitoare de lider PNL angajată la stat

4 Cică ele ar adevăratul motiv al intrării lui Băse în cursa pentru Primăria Capitalei

5 Prima bombă de campanie! Șarlatania din trecutul deputatului USR Stelian Ion: handicap inventat pentru locuinț…