ALERTĂ Baronii PSD au decis s-a înlăture pe Dăncilă! Oprișan: Dacă dai căutare pe Google „Proasta României” apare Viorica Dăncilă!

ALERTĂ Baronii PSD au decis s-a înlăture pe Dăncilă! Oprișan: Dacă dai căutare pe Google „Proasta României” apare Viorica Dăncilă!

ALERTĂ Baronii PSD au decis s-a înlăture pe Dăncilă! Oprișan: Dacă dai căutare pe Google „Proasta României” apare Viorica Dăncilă! O larga majoritate formata din peste 30 de lideri judeteni PSD au discutat vineri despre mutari radicale in sedinta CEX din aceasta seara:

Retragerea lui Mihai Fifor si Eugen Teodorovici din functiile de conducere

Dizolvarea BPN si formarea unui comitet interimar de conducere a partidului pana la viitorul Congres, echipa formata din reprezentanti ai primelor 6 organizatii judetene ca rezultate la alegeri, plus un reprezentant din Bucuresti

Gruparea care a coagulat marea majoritate a liderilor PSD este formata din Marcel Ciolacu, Paul Stanescu si Claudiu Manda.

„Revolutionarii” din PSD vor sa ajunga la o intelegere cu Dancila in acest sens, inainte de sedinta CEX. Ii vor mai sugera lui Dancila sa demisioneze si ea de la sefia partidului, dar nu vor forta acest lucru.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...