ALERTĂ Baronii PSD au decis s-a înlăture pe Dăncilă! Oprișan: Dacă dai căutare pe Google „Proasta României” apare Viorica Dăncilă!

ALERTĂ Baronii PSD au decis s-a înlăture pe Dăncilă! Oprișan: Dacă dai căutare pe Google „Proasta României” apare Viorica Dăncilă!

ALERTĂ Baronii PSD au decis s-a înlăture pe Dăncilă! Oprișan: Dacă dai căutare pe Google „Proasta României” apare Viorica Dăncilă! O larga majoritate formata din peste 30 de lideri judeteni PSD au discutat vineri despre mutari radicale in sedinta CEX din aceasta seara:

Retragerea lui Mihai Fifor si Eugen Teodorovici din functiile de conducere

Dizolvarea BPN si formarea unui comitet interimar de conducere a partidului pana la viitorul Congres, echipa formata din reprezentanti ai primelor 6 organizatii judetene ca rezultate la alegeri, plus un reprezentant din Bucuresti

Gruparea care a coagulat marea majoritate a liderilor PSD este formata din Marcel Ciolacu, Paul Stanescu si Claudiu Manda.

„Revolutionarii” din PSD vor sa ajunga la o intelegere cu Dancila in acest sens, inainte de sedinta CEX. Ii vor mai sugera lui Dancila sa demisioneze si ea de la sefia partidului, dar nu vor forta acest lucru.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Javra, îngropată definitiv de Buzăianu! / Cât „cașcaval” a primit viitoarea „regină a pușcăriașilor”

3 Așa o fi?

4 „Am ținut-o câteva zile, era varză. I-am și cumpărat câte ceva și i-am dat-o înapoi."

5 Dragnea confirmă scandalul cu țiitoarea! Mesaj de ultimă oră