ALERTĂ Carmen Avram, nou atac dement la președinte, la Antena 3! Oameni buni, vipera asta înțarcă și dracii!

ALERTĂ Carmen Avram, nou atac dement la președinte, la Antena 3! Oameni buni, vipera asta înțarcă și dracii!  Carmen Avram: Președintele vrea ca totul să fie al lui. Cred că vrea să fie singur pe planetă.

Carmen Avram, marți, la Antena 3:

Carmen Avram a vorbit la Antena 3 despre deciziile pe care Klaus Iohannis le-a luat în ceea ce privește organizarea Summit-ului de la Sibiu.

”Ca jurnalist am participat de multe ori la summit-uri ale Uniune Europene sau summit-uri NATO. În țările acelea civilizate, Guvernul și Președintele colaborează, vorbesc, decid de comun acord unde au loc acele evenimete. Acestea nu s-au desfășurat mereu în capitalele țărilor, dar au fost impecabile organizate. 

Din păcate la noi în țară nu se poate, nu se poate pentru că Iohannis nu vorbește cu Guvernul și în general nu vorbește cu nimeni dacă nu vrea el.

Domnul Președinte dorește să fie totul al lui. Absolut totul vrea să fie al lui. Cred că vrea să fie singur pe planetă. Eu înțeleg patriotismul local.”, a declarat Carmen Avram.

Dementa a făcut o adevărată obsesie cu Iohannis. Acum o săptămână l-a acuzat de nazism
 
Carmen Avram, candidata aflată pe locul doi al listei PSD pentru alegerile europarlamentare, a făcut declarații șocante într-o emisiune de dezbatere electorală a Antenei 3. Aceasta l-a acuzat pe președintele Klaus Iohannis de nazism, reproșându-i că ”împarte țara între pesediști și români” în același fel în care se făcea diferența între ”între oameni înalți și blonzi și cu ochii albaștri și restul oamenilor”. Avram a adăugat că discursul lui Iohannis ”deja seamănă foarte mult cu al extremei drepte din Europa”.

În timpul declarațiilor fostei jurnaliste, pe ecranul împărțit în două putea fi văzut Klaus Iohannis dând autografe sau fotografiindu-se cu Ludovic Orban. De asemenea, calupul de imagini a inclus și momentul în care Ilie Năstase stropește un banner cu Traian Băsescu.

”Face foarte mult rău României. Întâi și întâi pentru că are un discurs care deja seamănă foarte mult cu al extremei drepte din Europa,împărțind țara în două tabere pe care le vrea ireconciliabile și împarte țara între pesediști și români. Și vreau să întreb care este diferența între a împărți țara între oameni înalți și blonzi și cu ochii albaștri și restul oamenilor, sau între oamenii de o anumită etnie și alții de altă etnie, sau între oameni care sunt omul nou preferat de comuniști și burghezia aceea nenorocită care a susținut capitalismul. Deci este un discurs foarte periculos pentru România. Pe de altă parte, domnul Iohannis crede că face rău PSD-ului. Dar ieri, când Manfred Weber a dat un interviu și a spus că vor fi tăiate fondurile europene n-a spus pentru PSD, a spus pentru România. Fiecare om care va vota acest partid și îl va susține pe Klaus Iohannis va vota împotriva României. Pentru că la Bruxelles nu se face deosebirea, cum face domnul Iohannis, între pesediști și români” a spus Carmen Avram.

Galerie foto și documente
Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Oficial / El este imbecilul care a declanșat scandalul cu imaginea din biroul premierului Orban

2 Informație / Teodorovici a TURNAT două ore la DNA! Baroni PSD și președinți de CJ-uri din zona Moldovei și Teleo…

3 VIDEO Teodorovici, mesaj mafiot filmat: „Unii să nu uite că am ce spune la DNA”

4 VIDEO Chelnerul numit manager de spital: „Școala vieţii a mea face mai mult decât două facultăţi”

5 Se conturează posibilitatea scoaterii PSD în afara legii! Urmează noi dezvăluiri! PSD a acționat ca un grup in…

recomandări

Te ia DNA: VOCHITOIU HARALAMBIE

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Burgeri în cele mai ciudate ipostaze