ALERTĂ Citiți ce declară nenorocitul ăsta, europarlamentar UDMR, despre Kovesi! „La vot nu contează că e româncă”./Îl laudă pe francez!

ALERTĂ Citiți ce declară nenorocitul ăsta, europarlamentar UDMR, despre Kovesi! „La vot nu contează că e româncă”./Îl laudă pe francez!

ALERTĂ Citiți ce declară nenorocitul ăsta de la UDMR despre Kovesi! „La vot nu contează că e româncă”./Îl laudă pe francez!Csaba Sogor (UDMR), membru în Comisia LIBE: ”Profesionalismul candidatului francez a fost net superior lui Kovesi. La vot nu contează că e româncă, procurorul șef va reprezenta întreaga UE”.

 Csaba Sogor, europarlamentar UDMR membru în Comisia LIBE care va da azi un vot decisiv în cursa pentru șefia Parchetului European, a declarat pentru  G4Media.ro că nu s-a decis încă asupra modului în care va vota, dar a spus că la audierile de marți ”candidatul francezul a fost net superior în privința profesionalismului față de Kovesi”.

 ”Doamna Kovesi e femeie, e tânără, dar vine din partea mai problematică a UE”, a spus Csaba Sogor, care face parte din PPE, partidul popularilor care a anunțat că o susține pe Kovesi în cursa cu Francois Bohnert (Franța) și Andres Ritter (Germania).

Întrebat de reporterul G4Media.ro cât contează în decizia sa faptul că Laura Codruța Kovesi e româncă, Csaba Sogor a spus: ”Nu contează, procurorul-șef al UE va reprezenta nu România, ci întreaga Uniune Europeană. M-am consultat cu dl președinte Kelemen Hunor care mi-a transmis că votul e liber, conform conștiinței.

Votul în Comisia LIBE are loc azi, de la ora 12.00 (ora României).


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro