ALERTĂ Citiți ce i-a transmis lui Dragnea o mamă cu trei copii care a fost la mitingul de la Iași! România se trezește, oameni buni!

ALERTĂ Citiți ce i-a transmis lui Dragnea o mamă cu trei copii care a fost la mitingul de la Iași! România se trezește, oameni buni!

Citiți ce i-a transmis lui Dragnea o mamă cu trei copii care a fost la mitingul de la Iași!

Ce a scris Oana Vasiliu:

„Liviu Dragnea ,vreau să privești bine fotografia asta. Noi suntem oamenii ăia frumoși care nu pleacă din țară chiar dacă tu îți dorești tare mult. Privește-ne bine! Suntem cei care te vom doborî până la urmă.

Suntem oamenii aceia care de doi ani stau în stradă ținându-ți piept ție și întregului clan cu care te plimbi prin țară!
Fețele noastre sunt senine. Noi nu suntem sclavii tăi!

Și oricât ai încerca să ne umilești bătrânii și oamenii de la sat și să creezi dezbinare, află că noi nu suntem ca tine.
Am văzut oameni aduși de tine și pentru tine, oameni simpli de la țară cu ochii în lacrimi care nu scoteau un cuvânt, oameni bătrâni și bolnavi, șantajați și amenințați că partidul tău le ia ajutorul social sau pensia dacă nu vin să te aplaude pe tine.
Rușine!

Pe partea asta de gard pus să te protejeze pe tine, ne dădeau și nouă lacrimile de mila oamenilor de care tu îți bați joc de atâția ani.

Un om onest nu se ferește să vorbească cu oamenii!
Un om onest nu acoperă vocile celorlalți cu muzica din boxe!
Ți-au plecat susținătorii și ai fost lăsat să vorbești singur, apoi ai stat ascuns în clădire cu orele, doar doar scapi de noi! Nu scăpai nici dacă săpai tunel pe sub pământ!
Ai fugit fix ca un șobolan!
Te-ai temut până și de femei!
Nu am văzut un bărbat mai laș decât tine!

PS. Cum e să te huiduie cele mai frumoase femei din Moldova?
Îți zic eu. E bai! La noi mănânci jar!

Și oricât de mult te-ai chinuit să ne acoperi vocile cu fanfara, s-a auzit huidieala în toată țara.

Video

https://www.facebook.com/florin.ghetau.1/videos/990815594445339/?fref=mentions

https://www.facebook.com/Infoiasionline/videos/373654766585019/?fref=mentions

#MoldovaSeRidică
#MoldovaNuTeVrea
#OțarăîntreagăNuTeVrea

Semnat o mamă a trei copii.”Citește și:

populare
astăzi

1 Surpriza de la Cotroceni / „Vreau să-i strâng mâna” / Pe cine a vrut să întâlnească în mod special Regele Charles al III-lea

2 Când oamenii văd la televizor că se poate / O poveste din România reală. Cu una care se visa procuror și alta care a devenit penală...

3 Denisa de la „Bambi” povestește cum a ajuns milionară în euro

4 Se pregătește recunoașterea oficială a existenței extratereștrilor? NASA analizează peste 800 de fenomene inexplicabile

5 Profesorul Fukuyama / Ucraina va învinge!