ALERTĂ Codrin Ștefănescu anunță că PSD va modifica legile pentru ca magistrații care au „greșit” față de corupți să fie pedepsiți!

ALERTĂ Codrin Ștefănescu anunță că PSD va modifica legile pentru ca magistrații care au „greșit” față de corupți să fie pedepsiți!

ALERTĂ Codrin Ștefănescu anunță că PSD va modifica legile pentru ca magistrații care au „greșit” față de corupți să fie pedepsiți! Secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu, a declarat, luni seara, la Antena 3, că actuala putere va trebui să modifice legile de așa manieră încât magistrații să răspundă pentru faptele lor, iar europarlamentarul ALDE Norica Nicolai a susținut că „trebuie foarte repede chiar prin OUG” să fie reglementată această răspundere.

El a reclamat ancheta DNA care vizează cheltuirea subvențiilor de la buget pentru PSD și a spus că la partid se gândesc câte plângeri penale să facă.

„S-au întâmplat lucruri odioase și pe vremea lui Ceaușescu și le-au continuat până astăzi, dar asta de astăzi a pus capac. Adică să ceri supravegherea financiară a unui întreg partid mi se pare nu odios, strigător la cer. Noi la asta ne gândim: câte plângeri penale să le facem, câte sesizări să le facem, dacă nu e normal să le facem un megamiting în față la DNA. Adică lumea e foarte furioasă la noi, pentru că oamenii ăștia îndrăznesc peste lege să facă chestiuni care depășesc imaginația noastră”, a afirmat Codrin Ștefănescu.

Referindu-se și la achitarea lui Călin Popescu Tăriceanu în dosarul în care era acuzat de mărturie mincinoasă, secretarul general al PSD a mai declarat: „Noi va trebui să modificăm legi de asemenea manieră pentru ca în final să și răspundă pentru faptele lor, să răspundă pecuniar”.

„Trebuie foarte repede chiar prin OUG să reglementăm această răspundere”, a susținut și Norica Nicolai, prezentă în aceeași emisiune.

Codrin Ștefănescu, secretarul general al PSD, a venit luni la sediul DNA alături de Mircea Drăghici, trezorierul PSD urmărit penal într-un dosar legat de modul în care a cheltuit banii primiți de PSD din subvenția de la buget


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa