ALERTĂ Cum s-a văzut delirul Dictatorului la Bruxelles! Ce spune jurnalistul Dan Alexe: Impostorul hoț și parvenit nu pricepe de ce nu-i urmat și nu e crezut.

ALERTĂ Cum s-a văzut delirul Dictatorului la Bruxelles! Ce spune jurnalistul Dan Alexe: Impostorul hoț și parvenit nu pricepe de ce nu-i urmat și nu e crezut.

ALERTĂ Cum s-a văzut delirul Dictatorului la Bruxelles! Ce spune jurnalistul Dan Alexe: Impostorul hoț și parvenit nu pricepe de ce nu-i urmat și nu e crezut. Dragnea e pe cale să distrugă țara și să provoace violențe și să o întoarcă împotriva UE doar ca să scape el.

Iată mai jos cum caracterizează jurnalistul Dan Alexe delirul Dictatorului:

„E fascinant să urmărești ruperea totală de realitate a ticălosului Dragnea. Este un caz clinic să vezi umplutura lui de delir țâșnit din ură neputincioasă.

Aici vedem și handicapul intelectual, absența oricărei grile de interpretare strategică a reacțiilor publicului, de fapt: imbecilitatea escrocului care inventează orice aberații ca să nu se vadă micimea lui.

Impostorul hoț și parvenit nu pricepe de ce nu-i urmat și nu e crezut. Balele lui vin din neputință: Cum naiba nu mă iubiți?!…

În lumea lui de gunoi uman cu pijama călcată, trebuie să dai foc la bloc ca să nu se afle că ai să fii expulzat pentru că de fapt n-ai plătit întreținerea.

Dragnea aruncă țara în aer. Vrea să golească închisorile, cere amnistie și grațiere și plângere împotriva lui Iohannis pentru “trădare".

Dragnea minte si intoxică public spunând că România "e ţapul ispăşitor al jocurilor de putere al marilor familii europene”. A spus că SRI si SIE depind de "acţiunile unor miliardari care finanţează acţiuni anarhiste pe teritoriul ţării".

Dragnea e pe cale să distrugă țara și să provoace violențe și să o întoarcă împotriva UE doar ca să scape el.”

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Țoapa o să vomite venin! „Gură de aur” și Reghe, poze în tandrețuri!

2 FOTO O profesoară de 41 de ani însărcinată a fost arestată după ce s-a culcat cu un elev de 15 ani

3 Priviți ce panouri rutiere montează Poliția din Ungaria, exclusiv pentru șoferii români

4 „Îmi cer scuze, n-aveam bani ieri!”

5 Furnizorii de gaze trimit notificări cu tarife noi exorbitante