ALERTĂ Cum s-a văzut delirul Dictatorului la Bruxelles! Ce spune jurnalistul Dan Alexe: Impostorul hoț și parvenit nu pricepe de ce nu-i urmat și nu e crezut.

ALERTĂ Cum s-a văzut delirul Dictatorului la Bruxelles! Ce spune jurnalistul Dan Alexe: Impostorul hoț și parvenit nu pricepe de ce nu-i urmat și nu e crezut.

ALERTĂ Cum s-a văzut delirul Dictatorului la Bruxelles! Ce spune jurnalistul Dan Alexe: Impostorul hoț și parvenit nu pricepe de ce nu-i urmat și nu e crezut. Dragnea e pe cale să distrugă țara și să provoace violențe și să o întoarcă împotriva UE doar ca să scape el.

Iată mai jos cum caracterizează jurnalistul Dan Alexe delirul Dictatorului:

„E fascinant să urmărești ruperea totală de realitate a ticălosului Dragnea. Este un caz clinic să vezi umplutura lui de delir țâșnit din ură neputincioasă.

Aici vedem și handicapul intelectual, absența oricărei grile de interpretare strategică a reacțiilor publicului, de fapt: imbecilitatea escrocului care inventează orice aberații ca să nu se vadă micimea lui.

Impostorul hoț și parvenit nu pricepe de ce nu-i urmat și nu e crezut. Balele lui vin din neputință: Cum naiba nu mă iubiți?!…

În lumea lui de gunoi uman cu pijama călcată, trebuie să dai foc la bloc ca să nu se afle că ai să fii expulzat pentru că de fapt n-ai plătit întreținerea.

Dragnea aruncă țara în aer. Vrea să golească închisorile, cere amnistie și grațiere și plângere împotriva lui Iohannis pentru “trădare".

Dragnea minte si intoxică public spunând că România "e ţapul ispăşitor al jocurilor de putere al marilor familii europene”. A spus că SRI si SIE depind de "acţiunile unor miliardari care finanţează acţiuni anarhiste pe teritoriul ţării".

Dragnea e pe cale să distrugă țara și să provoace violențe și să o întoarcă împotriva UE doar ca să scape el.”


Citește și:

populare
astăzi

1 Mai prost ca Dăncilă! Ciolacu, singurul premier al României pe care nu-l va primi nimeni de la vârful SUA! O fi luat și „gaura neagră” cu el?

2 VIDEO Fata asta are o mare problemă cu dezbrăcatul, e obsedată să fie cât mai goală...

3 VIDEO „Iubito, trezește-te, românii defilează cu HIMARS în fața ambasadei Rusiei”

4 „Am făcut-o intenționat ... Nu am crezut că ar fi bine pentru copii”, a spus miliardarul care a trăit 70 de ani în aceeași casă

5 Cum e posibil așa ceva? / Cât de adânc a penetrat Rusia în Germania, totuși?