ALERTĂ Deputatul Georgian Pop a trecut la Ponta! PSD pierde majoritatea în Camera Deputaților!

ALERTĂ Deputatul Georgian Pop a trecut la Ponta! PSD pierde majoritatea în Camera Deputaților!

ALERTĂ Deputatul Georgian Pop a trecut la Ponta! PSD pierde majoritatea în Camera Deputaților!Încă o plecare din PSD la Pro România: deputatul Georgian Pop. ”Nu pot pune face parte dintr-un proiect care pune sub semnul întrebării drumul european și atlantic al României”.

Deputatul Georgian Pop a demisionat din PSD și s-a înscris în Pro România, partidul fondat de Victor Ponta, a anunțat purtătorul de cuvânt al partidului, Gabriela Podașcă.

Pop a confirmat pentru  G4Media.ro transferul la Pro România: ”PSD a avut succese foarte mari pentru că a fost partidul oamenilor competenți. Faptul că suntem în februarie și nu avem încă un buget arată lipsa de competență. Foarte multe promovări n-au fost făcute pe principiul competenței. Eu sunt convins pro-euroopean și pro-atlantist. Acolo e locul României. Nu pot pune face parte dintr-un proiect care pune sub semnul întrebării drumul european și atlantic al României. În PSD au fost și au rămas foarte mulți oameni competenți și de valoare, din păcate sunt complet marginalizați. Am constatat cu tristețe că nu pot fi schimbate în bine lucrurile din interior. Cine ia decizii în PSD? Dragnea , Vâlcov, Codrin Ștefănescu este noua conducere aleasă”.

Pop a dat semnale încă din septembrie 2018 că se poziționează în tabăra adversă față de Liviu Dragnea. El scria pe Facebook că „este nevoie de o schimbare la nivelul managementului organizaţional al PSD. Dacă lucrurile funcţionau bine, nu ajungeam în situaţia actuală. Este pentru prima dată în istoria PSD când, la jumătatea guvernării, PSD se confruntă cu o astfel de situaţie. Ca sociolog, mă îngrijorează paradoxul scăderii PSD în sondaje la mijlocul ciclului electoral, în condiţiile unei guvernări performante (creştere economică, măriri de salarii, pensii etc). Faptul că liderii unor organizaţii performante ale PSD ridică, în mod public, o serie de probleme, ne arată îngrijorarea existentă atât la nivelul conducerilor acestor organizaţii, cât şi la nivelul membrilor şi al simpatizanţilor partidului. Consider ca vocea acestor oameni nu trebuie sa fie ignorată. Succesul PSD în anii electorali 2019 şi 2020 depinde de maniera înţeleaptă în care vom reuşi să gestionăm provocările acestor zile”.

Este a doua plecare din PSD în Pro România în această săptămână, după cea a ex-premierului Mihai Tudose.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”