ALERTĂ Diaspora propune un reset complet și reforma profundă a clasei politice. Principalele revendicări

ALERTĂ Diaspora propune un reset complet și reforma profundă a clasei politice. Principalele revendicări. Mișcarea Rezist Dublin anunță pe Facebook că va participa la mitingul din 10 august din Piața Victoriei. Potrivit unui comunicat, reprezentanții mișcării susțin că vor solicita demisia Guvernului Dăncilă, demisia lui Liviu Dragnea, organizarea de alegeri anticipate și o serie de referendumuri pentru reformarea României.

Redăm integral comunicatul Rezist Dublin:

Pe 10 august în Piața Victoriei ne vom cunoaște. Prea mult timp am stat separați, prea mult timp am suferit în noi înșine, prea mult timp am dat vina pe noi. A venit vremea să îi tragem la răspundere pe cei responsabili.

Rezist Dublin se va afla în Piața Victoriei pentru a solidariza cu românii de pretutindeni. România este a tuturor românilor, oriunde s-ar afla aceștia.

Acest popor s-a unit mereu în momentele cele mai dificile din istoria lui, iar noi trăim un moment istoric; trebuie doar să avem încredere în noi. Dacă nu de Centenar să ne salvăm țara de impostori, atunci când?

Vom cere în Piața Victoriei următoarele:

1. Demisia Guvernului Dăncilă pentru lipsa de competență, pentru erorile interminabile și inacceptabile, și pentru faptul că s-a dovedit în repetate rânduri a fi doar un guvern marionetă

2. Demisia lui Liviu Nicolae Dragnea din funcția de președinte al Camerei Deputaților din Parlamentul României (o demisie simbolică; vedeți punctul 3 mai jos) — un dublu condamnat nu are ce căuta pe o funcție publică

3. Organizarea alegerilor anticipate (referendum)

4. O serie de referendumuri pentru a reforma România: începem cu depolitizarea Curții Constituționale a României (judecătorii să fie numiți strict de către CSM)

Venim să aprindem lumina: noi toți, împrăștiați în lume însă cu rădăcinile în România. Veniți alături de noi. Uniți. Fără teamă. Pașnici, dar fermi.

Nu uitați că mesajele transmise de putere mereu sunt cu obiectivul de a demobiliza lumea și de a introduce îndoială în rândul participanților la protest („nu se schimbă nimic”, „nu vor pleca” etc.) — însă știm mai bine că am dat un guvern jos în 2017 și am oprit o ordonanță de urgență; de data asta vom cere un reset complet și reforma profundă și mult așteptată a clasei politice.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Mesajul emoționant al unui român din diaspora, citit de CTP la Digi24: Turul II nu era pentru votul preşedinte…

2 Cum a falsificat PSD deficitul bugetar în ultimii 3 ani. Fraților, nenorociții ăștia ne-au amanetat viitorul!

3 Informație / Dăncilă a urcat în sondaje după ce a înghițit rapid votanții lui Diaconu și Cumpănașu! Alegerea pre…

4 PSD băgase statu-n buzunar! Fata lui Bădălău a încasat de la CNAIR sporuri ilegale de 75% din salariu

5 Încep să „transpire” primele cifre din sondaje. La PSD se mizează totul pe prezența scăzută

recomandări

Te ia DNA: Victor Ponta

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Burgeri în cele mai ciudate ipostaze