ALERTĂ Document. C.Ștefănescu îl angajează pe băiatul lui Gabriel Oprea la Ministerul Agriculturii! Ăla e fost manechin și abonat la cluburile de lux!

ALERTĂ Document. C.Ștefănescu îl angajează pe băiatul lui Gabriel Oprea la Ministerul Agriculturii! Ăla e fost manechin și abonat la cluburile de lux!

Document. C.Ștefănescu îl angajează pe băiatul lui Gabriel Oprea la Ministerul Agriculturii! Ăla e fost manechin și abonat la cluburile de lux!  Codrin Ștefănescu și Gabriel Oprea sunt vecini și prieteni. Mai mult, la începutul lunii februarie, Codrin Ștefănescu și-a pus verișoara, Teodora Gabriela Gheniu, secretar de stat în Ministerul Agriculturii.

Gabriel Marin Oprea, mai cunoscut drept Gabriel Oprea jr., a trecut de prima probă la un concurs de angajare la Ministerul Agriculturii, potrivit informațiilor prezentate de minister. Fiul fostului ministru al Internelor este cunoscut în cercurile mondene din București pentru prezentările de modă ca manechin al creatoarei de modă Adina Buzatu, dar și pentru aparițiile spectaculoase în cluburile de lux, dezvăluie G4Media.ro.

Gabriel Oprea jr. a fost student la o facultate a Universității Româno-Americane, potrivit BN24.ro și nu e clar ce aptitudini are pentru postul de la Autoritatea Competentă pentru Acreditarea Agențiilor de Plăți și a Organismului Coordonator din cadrul Ministerului Agriculturii. Cert este faptul că el a trecut de proba dosarului de înscriere, iar luni a avut examenul scris. Concursul pentru postul de consilier debutant se va încheia printr-un interviu cu o comisie specializată din ministerul condus de Petre Daea.

În vârstă de 24 de ani, Oprea jr. s-a remarcat în presa prin achiziții și cadouri exorbitante pe vremea când tatăl său conducea Ministerul de Interne și era unul dintre cei mai puternici oameni politici ai momentului. Potrivit BN24.ro, Gabriel Oprea jr. a primit cadou de la tatăl său la împlinirea vârstei de 19 ani un autoturism Audi S7 Matrix de de 100.000 de euro, automobil cu care tânărul posta fotografii pe contul său de Instagram.

În 2015, proaspăt student, Oprea jr. a intrat și în politică, fiind instalat de tatăl său la șefia organizației de tineret din Sectorul 1 al UNPR, partid condus de Gabriel Oprea, potrivit Epoch Times.

Gabriel Marin Oprea a primit de la tatăl său, prin donație, o vilă din cartierul Cotroceni, potrivit Jurnalul.ro. Donația a avut loc înainte ca procurorii DNA să instituie sechestrele asigurătorii în vederea recuperării pagubelor din dosarul morţii poliţistului Bogdan Gigină.

În 2018, Cancan l-a surprins pe Oprea jr la un club din Mamaia într-un Mercedes de lux și purtând un ceas estimat la 30.000 de dolari.

Nici Gabriel Oprea senior, nici Gabriel Oprea jr. nu au răspuns la apelurile și mesajele reporterului G4Media.ro până la publicarea articolului.Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 De citit! / O fostă agentă a Secret Service dezvăluie ce i-a spus Putin lui Bush, în 2008, la București

2 „Ce ne va trimite data viitoare? Perne?” / Vitali Klitschko, „fără cuvinte” după ajutorul militar promis de Germ…

3 N-au leac! / Priviți ce hartă le-au prezentat ucrainenii americanilor!

4 De belea! Alexandra Stan, din ce în ce mai fierbinte! Să nu dea iar în clocot...

5 VIDEO Încă o dovadă că USR este doar un hârdău de rahat care încă n-a explodat