ALERTĂ Dragnea a dat ordin ca deputații PSD să iasă din sală la votul moțiunii împotriva lui Toader. Ședința de plen a fost suspendată

ALERTĂ Dragnea a dat ordin ca deputații PSD să iasă din sală la votul moțiunii împotriva lui Toader. Ședința de plen a fost suspendată. Deputații PSD nu vor participa la votul moțiunii împotriva ministrului Justiției Tudorel Toader. Decizia s-a luat în ședința de grup a social-democraților.

În timpul discuțiilor, Lia Olguța Vasilescu a susținut boicotul sedintei de plen, iar Florin Iordache a reluat criticile la adresa lui Tudorel Toader. În final, Dragnea a propus ca PSD să nu participe la vot și să lase opoziția să facă cvorumul.

Acest lucru nu s-a întâmplat însă, iar ședința plenului a fost suspendată. Astfel, votul urmează să fie reprogramat.

Cătălin Rădulescu: Toader nu a dat ordonanțe pe care PSD le-a cerut, are agendă proprie

Deputatul PSD Cătălin Răîdulescu spune că deputații PSD au decis să nu participe la vot nemulțumiți de prestația lui Tudorel Toader, care nu a dat mai multe ordonanțe cerute de partid, a făcut modificări la OUG 7 așa cum a vrut, fără a se consulta, și a pus partidul într-o situație neconfortabilă. El a precizat că se va discuta în coaliție și se va decide dacă Toader mai are sau nu susținere pentru a rămâne la conducerea Ministerului Justiției.

"A dat ordonanțe pe care nu le-a discutat, ne-a pus intr-o situație neconfortabilă. (...) A făcut modificări fără a se consulta cu noi, nu a dat mai multe ordonanțe pe care noi nu le-am cerut, de exemplu nu a dat ordonanța care permite revizuirea sentințelor. Tudorel Toader își face agenda proprie", a afirmat Rădulescu.

Întrebat dacă aceasta înseamnă că Toader nu mai are susținerea PSD pentru a rămâne la Ministerul Justiției, deputatul PSD a spus că se va discuta în coaliție, apoi va fi luată o decizie. apoi vom lua decizia.

Dragnea: Există o stare de nemulțumire în legătură cu Tudorel Toader. Trebuie o discuție în coaliție săptămâna viitoare
 
Președintele PSD, Liviu Dragnea, a anunțat miercuri că în rândul parlamentarilor social-democrați există o stare de nemulțumire față de Tudorel Toader și că, din acest motiv, se impune o discuție, săptămâna viitoare, în cadrul coaliției.

 
”Trebuie o discuție în coaliție după ce se întoarce doamna prim-ministru referitor la Tudorel Toader. Există o stare de nemulțumire pe care nu avem de gând să o ascundem în rândul parlamentarilor care trebuie lămurită săptămâna viitoare”, a declarat Liviu Dragnea.

Întrebat ce nemulțumiri are față de Tudorel Toader, Dragnea a răspuns: ”Le-ați văzut în spațiul public, domnul Iordache, deci le știți”.

”Așa am convenit cu domnul Tăriceanu și cu doamna Dăncilă să discutăm ori vineri, ori luni, o discuție la care să participe și domnul Toader. Lucrurile să fie limpezite și tranșate, nu mai pot continua așa. Sunt decizii luate în BEX care trebuie lămurite, limpezite”, a mai spus Dragnea întrebat de ce discuția despre posibila remaniere a lui Toader are loc în cadrul coaliției și nu a Comitetului Executiv al PSD.

Stire în curs de actualizare


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Cel mai mare furt comis vreodată de un român tocmai s-a mușamalizat. Țara a pierdut peste un miliard de dolari

2 Săracilor...

3 Afacerea Murzuk, cel mai mare tun din istoria României! Ai un șoc când citești așa ceva!

4 VIDEO Aici se organizau ședințele cu droguri pentru care a fost arestat fostul șef DIPI. Carmen Brumă, nevasta…

5 Informație / DNA l-a pus sub acuzare pe Cumpănaşu pentru fraudă cu fonduri europene

recomandări

Te ia DNA: Vasii Romeo

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Dacă ești miliardar te poți muta acum pe noul yacht în formă de insulă