ALERTĂ Dragnea afirmă că PSD nu se opune cererilor Justiției în cazul deputaților Voicu și Păun

ALERTĂ Dragnea afirmă că PSD nu se opune cererilor Justiției în cazul deputaților Voicu și Păun

Liderul PSD, Liviu Dragnea, afirmă că social-democrații nu se vor opune solicitării Justiției privind încuviințarea reținerii și arestării preventive a deputaților Mădălin Voicu și Nicolae Păun. * Șeful DNA cere încuviințarea reținerii și arestării preventive a deputaților Mădălin Voicu și Nicolae Păun

"Nu mai este o noutate care este atitudinea PSD la astfel de cereri. PSD nu se opune acestor cereri. Cu părere de rău, dar am mai spus că nu noi trebuie să decidem. Nu, chiar nu (a avut o discuție, miercuri, cu Mădălin Voicu — n.r.). (...) Sincer vorbind, acum am văzut pe bandă la un post de televiziune această informație. Nu am avut-o mai devreme. Îmi pare rău, dar PSD va acționa ca și până acum", a declarat Dragnea miercuri la Parlament.

Procurorul-șef al Direcției Naționale Anticorupție, Laura Codruța Kovesi, cere sesizarea președintelui Camerei Deputaților pentru încuviințarea reținerii și arestării preventive a deputaților Mădălin Voicu și Nicolae Păun.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 Lucruri pe care nimeni nu le spune la televizor și nu numai...