ALERTĂ Dragnea, în corzi! Bădulescu anunță că va publica documente care vor demonstra implicarea „binomului Liviu Dragnea/Carmen Dan” în MĂCELUL din 10 august 2018!

ALERTĂ Dragnea, în corzi! Bădulescu anunță că va publica documente care vor demonstra implicarea „binomului Liviu Dragnea/Carmen Dan” în MĂCELUL din 10 august 2018!

ALERTĂ Dragnea, în corzi! Bădulescu anunță că va publica documente care vor demonstra implicarea „binomului Liviu Dragnea/Carmen Dan” în mitingul din 10 august 2018!

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, a declarat, miercuri, că la protestul din 10 august 2018, „Binomul Dragnea – Carmen Dan” ar fi manipulat structurile statutului, astfel încât Jandarmeria să fie „ciuca bătăilor”.„Zilele următoare voi pune la dispoziţia presei documente din timpul evenimentelor de pe 10 august şi documente care fac parte şi au fost deja depuse la Parchetul de pe lângă Înalta Curte, secţia militară, documente din care veţi vedea implicarea şi modul în care binomul Dragnea-Carmen Dan a reuşit să manipuleze structurile din acea zi, astfel încât Jandarmeria să fie ciuca bătăilor. Îmi asum, ca întotdeauna, aceste lucruri, am participat la aceste evenimente”, a declarat, citat de Mediafax, Aurelian Bădulescu, miercuri, după ce consilierii generali au decis ca acesta să rămână în continuare în funcția de viceprimar.

Bădulescu a continuat apoi declarațiile întrebându-se retoric unde a fost „Dana” pe 10 august 2018. Potrivit lui Bădulescu, „Dana” este ministrul de Interne, Carmen Dan.

„Dana, unde ai fost pe 10 august? Dana, poţi să-mi spui discuţiile pe care le-ai avut cu numitul Liviu Dragnea şi Arsene, împreună cu secretarul de stat plecat de la Interne şi, în secret, numit la Ministerul Apărării Naţionale? Dana, ai curaj până o să fii pusă pe lista lui Liviu Dragnea de europarlamentare, să nu laşi Jandarmeria să tragă ceea ce ai reuşit tu să faci în baza unei înţelegeri prealabile cu Liviu Dragnea? Şi vă promit săptămâna viitoare documentele pe care am spus că vi le voi pune la dispoziţia presei (…) Dana - aşa este alintată doamna ministru de Interne de către Liviu Nicolae Dragnea”, a mai declarat Bădulescu.

Întrebat la ce se referă acele documente despre care vorbeşte, Aurelian Bădulescu a spus că acestea sunt „documente clarificatoare, raportat la faptul că lucrurile pentru 10 august nu se doresc a fi lămurite de instituţiile de parchet din România”.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro