ALERTĂ După ce a închis DNA, Dementul vrea să îngenuncheze și SRI! Nu-ți ajung sclavii de la DIPI, nenorocitule?/VIDEO

ALERTĂ După ce a închis DNA, Dementul vrea să îngenuncheze și SRI! Nu-ți ajung sclavii de la DIPI, nenorocitule?/VIDEO

ALERTĂ După ce a închis DNA, Dementul vrea să îngenuncheze și SRI! Nu-ți ajung sclavii de la DIPI, nenorocitule? Dragnea: Nu putem să stăm în continuare cu munţi de informaţii, cu carnete pline de declaraţii şi românii să nu afle. De remarcat că în prezent, cel mai mare serviciu de informații din România, ca rețea, DIPI, serviciul de informații al MAI, este practic în serviciul lui Dragnea. Lucru afirmat chiar de Ion Cristoiu în aceste zile, într-un interviu pentru Mediafax.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminică, la Târgu-Jiu, că trebuie adoptate toate prevederile prin care Parlamentul „să poată exercita într-un mod serios şi transparent, dar şi eficient, controlul asupra SRI”, transmite Agerpres.

 De la minutul 15.20:

Majoritatea membrilor Comisiei parlamentare de control asupra activităţii Serviciului Român de Informaţii doresc modificarea Legii 182/2002, astfel încât comisiile de specialitate, atunci când parcurg documente secrete sau poartă discuţii cu caracter secret, să îşi poată realiza propriile stenograme şi să le poată secretiza sau desecretiza, a declarat, în februarie, preşedintele acestui for, Claudiu Manda.

Dragnea a afirmat, în conferinţa de presă de la Târgu-Jiu, că susţine iniţiativa lui Manda.

„Mi-a spus lucrul ăsta Claudiu şi are dreptate şi speram s-o facă mai demult şi sper să vină cu toate, dar nu ştiu dacă e nevoie de ordonanţă, mă rog, să vedem, poate doar de o modificare a regulamentului, o hotărâre a Parlamentului, dar trebuie adoptate toate prevederile pentru ca Parlamentul să poată exercita într-un mod serios şi transparent, dar şi eficient, controlul asupra SRI. Asta nu este ceva împotriva acestei instituţii, dar nu vrem să rămânem singura ţară din lume unde Parlamentul, Comisia SRI, Ministerul de Finanţe, Guvernul nu ştiu cum se cheltuie banii şi câţi bani sunt într-adevăr necesari acolo. Poate descoperim că e nevoie să le dublăm bugetul, că poate vor să asculte de zece ori mai multe telefoane, nu ştiu. (…) Nu putem să stăm în continuare cu munţi de informaţii, cu carnete pline de declaraţii şi românii să nu afle”, a spus Dragnea, într-o conferinţă de presă organizată duminică la Târgu-Jiu.



Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

4 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

5 Foarte interesante amănunte...