ALERTĂ Europarlamentara PSD care a votat cu Rusia în PE incită la VIOLENȚĂ împotriva liderilor PPE care ajung sâmbătă la București!

ALERTĂ Europarlamentara PSD care a votat cu Rusia în PE incită la VIOLENȚĂ împotriva liderilor PPE care ajung sâmbătă la București!

Europarlamentara PSD Gabriela Zoana, cea care a votat ieri cu Rusia în Parlamentul European, ii indeamna pe sustinatorii PSD sa mearga, sambata, la Romexpo pentru a-i „vedea” pe „tradatorii natiunii romane, dar si stapanii acestora din cadrul Parlamentului European”. Liderii PPE, in frunte cu Manfred Weber, vin la Bucuresti pentru a participa la ceremonia de lansare a candidatilor PNL pentru Parlamentul European.

„Dragi romani, daca doriti sa vedeti cum arata tradatorii natiunii romane, dar si stapanii acestora din cadrul Parlamentului European, cei care initiaza si voteaza rezolutii impotriva tarii noastre, dar si cei care ne blocheaza initiativele pe care le avem in diferite comisii, la ordin, ii puteti vedea la Romexpo, sambata, 16 martie”, afirma Zoana intr-un comunicat.

Printre liderii PPE care vin la Bucuresti de afla si Manfred Weber, acesta avand cele mai mari sanse de a fi urmatorul presedinte al Comisiei Europene.

Comunicatul integral al Gabrielei Zoana, dobitoaca sinistră care a înlocuit-o pe Dăncilă în Parlamentul European:

„Partidul Popularilor Europeni (PPE) reprezinta cel mai numeros grup politic din cadrul Parlamentului European si cuprinde eurodeputati din cadrul mai multor formatiuni politice europene, intre care si PNL. Ceea ce nu trebuie sa uitam este faptul ca eurodeputatii PPE au initiat si votat anul trecut, atunci cand Romania isi sarbatorea Centenarul, rezolutia impotriva Romaniei, un act care a fost votat in corpore de catre europarlamentarii PNL. Acel vot a reprezentat cel mai perfid act de tradare a natiunii romane din partea PNL. Cu prilejul acelui vot, PNL si-a demonstrat inca o data statutul de executant supus al ordinelor primite din afara Romaniei, via PPE.

De altfel, purtatorul de cuvant al PPE este europarlamentarul liberal Siegfried Muresan, membru in PNL de anul trecut. Pentru ca palma pe care au dat-o Romaniei in An Centenar nu a fost de ajuns, liberalii s-au gandit sa isi aduca la Bucuresti stapanii politici, pentru a face un joc de imagine in perspectiva alegerilor europarlamentare din luna mai. Dragi romani, daca doriti sa vedeti cum arata tradatorii natiunii romane, dar si stapanii acestora din cadrul Parlamentului European, cei care initiaza si voteaza rezolutii impotriva tarii noastre, dar si cei care ne blocheaza initiativele pe care le avem in diferite comisii, la ordin, ii puteti vedea la Romexpo, sambata, 16 martie.

Veti putea ”admira” personaje politice precum Klaus Iohannis, liderul de facto al PNL, supranumit si ”lenesul de la Cotroceni”, cel care nu doreste promulgarea legii bugetului, dand dovada de un dispret profund pentru mame, copii, salariati sau pentru economia romaneasca. Veti putea vedea totodata personaje politice precum Ludovic Orban, liderul de jure al PNL, cel care a decis sa dea inca o palma Romaniei si sa invite la Bucuresti pe cei care au decis initierea si votarea rezolutiei impotriva Romaniei in cadrul Parlamentului European, dar veti putea vedea si personaje politice precum Manfred Weber, liderul PPE, creierul din spatele unor jocuri de culise anti-romanesti la nivelul Parlamentului European.

Inteleg dorinta lui Ludovic Orban de a face un joc de imagine inaintea campaniei electorale pentru europarlamentare, dar a aduce la Bucuresti pe cei care au decis anul trecut sanctionarea Romaniei, reprezinta o palma data tarii si romanilor. Rusine, Ludovic Orban!”, a transmis Gabriela Zoana.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”