ALERTĂ Fiola declară peste 150.000 de euro încasați la petrecerea de sâmbătă. Fix cât le trebuia să achite legal pălățelul din Craiova!

ALERTĂ Fiola declară peste 150.000 de euro încasați la petrecerea de sâmbătă. Fix cât le trebuia să achite legal pălățelul din Craiova!

ALERTĂ Fiola declară peste 150.000 de euro încasați la petrecerea de sâmbătă. Fix cât le trebuia să achite legal pălățelul din Craiova! Olguța Vasilescu la RTV: „În mod sigur achităm împrumutul luat de soț pentru a cumpăra casa (n.r. împrumutul este de 150.000 de euro). O să trecem în declarația de avere, o să scriem cu cât am rămas după ce am scăzut cheltuielile. Am vorbit cu cei de la ANAF și le-am spus că noi vrem să plătim impozitul pe banii primiți la nuntă. Au spus cei de la ANAF că darurile nu se impozitează.”

„230.000 de euro se compun din 150.000 de euro cash, prin tranzacție bancară și 80.000 de euro însemnând contravaloarea unui apartament în centrul orașului, de 101 mp. Suma de 150.000 de euro se compune din 121.500 de euro luați împrumut de la trei prieteni și diferența de 28.500 banii mei”, a declarat Claudiu Manda la momentul în care presa a dezvăluit că a cumpărat un pălățel în centrul Craiovei.

Casa cuplului Vasilescu-Manda, un conac boieresc în centrul Craiovei

La începutul lunii ianuarie, senatorul PSD Claudiu Manda a cumpărat o casă boierească în centrul Craiovei, pe strada Fraţii Goleşti. Conacul de lux ar fi costat 230.000 de euro.

Construcția realizată în stil baroc, datând din anul 1906, a fost consolidată și renovată de vechiul proprietar, iar în vara anului trecut a fost scoasă la vânzare. Casa se desfășoară pe o suprafață de peste 200 de metri pătrați, cu parter, etaj și mansardă, Conacul are două livinguri, trei dormitoare, un dressing, o sală de dinning, o bucătărie și două birouri. În plus, a fost amenajată o sală de cinema. Pentru a păstra intact stilul decorativ al casei boierești, proprietarul susține în anunțul de vânzare că a folosit vopsea decorativă de lux, scrie Ziarul de Craiova.

Luxul este oferit însă de finisaje. “Ca și “exces de lux”, în livingul de la parter avem un șemineu impunător și elegant în același timp. Toate camerele au candelabre import Italia, ușile sunt dotate cu clanțe cu cristale Swarorovski, băile au robinete suflate cu aur de 24k, iar toate vasele wc au capace soft-close. La mansardă, ferestrele au o perdea pentru “întuneric”, sunt acționate din telecomandă și sunt prevăzute cu senzori de ploaie și vânt pentru închidere automata”, se preciza în anunțul de vânzare.

Întreaga locuință este dotată cu sistem de supraveghere și monitorizare video, interfon, sisteme de climatizare și sonorizare de înaltă performanță. Încălzirea se face prin pardoseală.

Senatorul PSD spunea că a plătit pentru imobil 230.000 de euro, mare parte din bani fiind împrumutată.

"Am cumpărat casa cu suma de 230.000 de euro. O mare parte din bani a fost împrumutată de la cunoscuți, cu contract la notar. Sper să achit împrumutul după petrecerea de nuntă", declara pentru Ziarul de Craiova președintele Comisiei SRI.Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Fără sutien în brațele lui Alex Bodi / Oana Zăvoranu, petrecere de pomină la 48 de ani!

2 Cică vipera era agitată! / Amănunte picante despre despărțirea „cuplului prefăcătoriei”

3 Așa o fi?

4 Udrea investeşte în cel mai scump proiect imobiliar din România

5 Un fost atașat militar rus s-a dus la Deveselu ca turist. A pretins că se roagă la o biserică