ALERTĂ Gest FĂRĂ PRECEDENT al generalilor Armatei Române! Au REFUZAT să participe la numirea lui Chirică, omul-negru din 10 august, la MApN!

ALERTĂ Gest FĂRĂ PRECEDENT al generalilor Armatei Române! Au REFUZAT să participe la numirea lui Chirică, omul-negru din 10 august, la MApN!

ALERTĂ Gest FĂRĂ PRECEDENT al generalilor Armatei Române! Au REFUZAT să participe la numirea lui Chirică, omul-negru din 10 august, la MApN! Generalii din Statul Major al Apărării: Armata Română nu trebuie să fie dirijată de slugi ale unor penali.Un eveniment fără precedent s-a produs la vârful Armatei României: Niciunul dintre generalii din Statul Major al Apărării nu a fost prezent pe 17 decembrie la numirea lui Mihai Chirică în funcția de Secretar de stat la Ministerul Apărării şi de şef al Departamentului pentru relaţia cu Parlamentul şi calitatea vieții personalului, dezvăluie jurnalistul Alexandru Căutiș pe Plusinfo.org .

O astfel de situație, un boicot de un asemenea nivel nu s-a produs niciodată după căderea regimului comunist, ceea ce înseamnă că s-a dorit tragerea unui semnal puternic că sub regimul infractorului Dragnea Armata Română este batjocorită de o clasă politică iresponsabilă. Motivele care au stat la baza acestui boicot sunt unele foarte întemeiate, Chirică fiind complet inadecvat unei funcții ce presupune decizii și cooperare la nivelul de vârf al Armatei României. În exclusivitate vă redăm unele dintre lucrurile mai puțin știute public despre acest individ, dar care la nivelul unei Armate cu serviciu profesionist de informații nu pot scăpa și care l-au descalificat în fața celor mai experimentați militari români:

Mihai Chirică a fost propulsat în funcții de baronul pesedist Ionel Arsene, un ins cu dosar penal. De asemenea, Ionel Arsene a apărut într-o filmare din care reieșea că a făcut sex cu o minoră, pe care o îndemna la finalul actului sexual să-și continue școala. Cu alte cuvinte, știa că a făcut sex cu o minoră.

În buna tradiție a mentorului său, Mihai Chirică este mai preocupat de stat în pat, decât de responsabilitățile de stat. O doamnă comisar șef din cadrul DRPCIV – înmatriculări auto – are experiență de multe numere cu Chirică. Acesta se pare că i-a promis o poziție special pentru ea, la ce prestații bune a avut, vrea s-o pună într-o mare poziție în MAI. Mai departe, o angajată a Corpului Didactic din Neamț i-a dat lui Chirică corp spre studiu, având promisiunea că va fi pusă în poziția de subprefect al județului Neamț. Lista cuceririlor lui Chirică este lungă, căci multe funcții de stat sunt în țara asta, bune de împărțit, iar apetitul sexual al lui Chirică este foarte dezvoltat. Preocupările lui Chirică nu-l recomandau nicidecum pentru o funcție ce presupune seriozitate, ca cea de secretar de stat la Armată, instituție în care se trage cu arma în poligon sau la război, nu cu pușcociul din dotare în partea feminină avidă de obținut funcții.

Trecutul profesional al lui Chirică nu-l recomanda de asemenea ca măcar să poată discuta vreodată de la egal la egal cu un ofițer de Stat Major de la Apărare. În 2004 era agent de Poliție, în 2006, subinspector, iar în 2015 ajunge comisar de Poliție, pentru ca în perioada 2017-2018 să fie secretar de stat la MAI. Ascensiunea fulminantă a acestui tablagiu s-a datorat relației lui cu baronul PSD Ionel Arsene. De remarcat că pedofilul din Neamț i-a făcut culoar către Ministerul de Interne, iar azi a ajuns să fie impus generalilor din Armată, ceea ce este aberant. Fiindcă tot este recent cazul falsului doctor, închipuiți-vă situația în care un medic veterinar este pus să opereze oameni. Așa și la Chirică, l-a pus un baron pesedist șef la Poliție, atunci merge să fie șef și la Armată…

Când baronul Arsene a fost arestat preventiv, în ianuarie 2018, secretarul de stat de la MAI, Mihai Chirică, l-a vizitat în arestul de la Neamț. Au avut discuții interesante acolo, ce nu mai suportau amânare sau Chirică o fi vrut să se obișnuiască cu pârnaia, în vederea unor fapte ce avea să le comită…

Evenimentele de la 10 August l-au prins pe Mihai Chirică în cabinetul unde se decidea intervenția Jandarmeriei. Nu întâmplător Chirică a fost pus să dea cu subsemnatul în ancheta penală a acelei intervenții de pomină.

Ar mai fi și alte motive care i-au determinat pe generalii din Statul Major al Apărării să le fie silă de numirea acestui individ în funcția de secretar de stat la Apărare, dar nu vrem să stricăm plăcerea procurorilor de a dezvălui ei înșiși calitățile și faptele pupilului baronului Arsene. Mai nou, se aude că Chirică s-a lăudat că va ajunge ministru, la MAI (sau la Apărare). Altfel agață omul când e ditamai ministrul peste atâtea organe!


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale