ALERTĂ Încă un deputat a DEMISIONAT din PSD!

ALERTĂ Încă un deputat a DEMISIONAT din PSD!

ALERTĂ Încă un deputat a DEMISIONAT din PSD! Deputatul PSD de Giurgiu Alexandru Andrei a anunțat luni pe Facebook că a demisionat din grupul PSD, urmând să activeze ca deputat neafiliat. El a denunțat ca motiv al plecării ”o politică dominată de interese personale și de grup – în detrimentul celor ale alegătorilor -, de trădări și jocuri ”la două capete”, de marginalizare a celor care nu erau de acord cu direcția în care se îndrepta PSD Giurgiu”, relatează  G4Media.ro .

Alexandru Andrei este deputat la primul mandat, fiind ales la scrutinul din 2016. El provine din organizația Județeană PSD Giurgiu, controlată de baronul social-democrat Niculae Bădălău.

Postarea integrală pe Facebook:

Astăzi, 11 februarie, am anunțat oficial conducerii Camerei Deputaților decizia de a părăsi grupul parlamentar PSD, devenind, astfel, deputat neafiliat.

Nu a fost deloc o decizie ușoară, însă a fost o decizie necesară, dictată de cursul pe care l-a luat, în ultimii doi ani, politica dusă de PSD Giurgiu.

O politică dominată de interese personale și de grup – în detrimentul celor ale alegătorilor -, de trădări și jocuri ”la două capete”, de marginalizare a celor care nu erau de acord cu direcția în care se îndrepta PSD Giurgiu…

În aceste condiții, am decis că este timpul să mă ”rup” de acest tip de politică, pe care nu o voi accepta niciodată și să rămân deputat neafiliat, urmărind, în toată activitatea mea de parlamentar, să apăr interesele alegătorilor giurgiuveni.

De la începutul sesiunii parlamentare, din PSD au mai demisionat deputații Georgian Pop, Mihai Tudose, Oana Silvia Vlăduca și Corina Bogaciu, toți mergând la partidul lui Victor Ponta.

 
 


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...