ALERTĂ Încă un deputat DEMISIONEAZĂ din PSD lansând acuzații GRAVE! „PSD-ul de astăzi nu mai reprezintă interesele celor mulți!”

ALERTĂ Încă un deputat DEMISIONEAZĂ din PSD lansând acuzații GRAVE! „PSD-ul de astăzi nu mai reprezintă interesele celor mulți!”

ALERTĂ Încă un deputat DEMISIONEAZĂ din PSD lansând acuzații GRAVE! „PSD-ul de astăzi nu mai reprezintă interesele celor mulți! Încă un deputat PSD părăsește partidul condus de Liviu Dragnea și se înscrie în Pro România: ”PSD-ul de astăzi nu mai reprezintă interesele celor mulți, ci este un partid confiscat de un grup restrâns de oameni care îl folosesc pentru interesele lor personale”.

Deputatul Petru-Sorin Marica și-a anunțat marți demisia din PSD și înscrierea în Pro România, formațiunea lui Victor Ponta, denunțând îndepărtarea partidului condus de Liviu dragnea de ”interesele celor mulți” în dauna intereselor personale ale grupului restrând care ”a confiscat” partidul.

 ”Sunt un om de stânga. Mereu am fost apropiat de oameni și de problemele lor și am încercat să îi slujesc și să îi reprezint cât mai bine atât ca primar, cât și ca deputat în Parlamentul României. Din păcate, PSD-ul de astăzi nu mai reprezintă interesele celor mulți, ci este un partid confiscat de un grup restrâns de oameni care îl folosesc pentru interesele lor personale. M-am alăturat echipei PRO România, pentru că am regăsit alături de Victor Ponta, Corina Crețu sau Mihai Tudose acele valori autentice social-democrate în care cred și dorința de a face bine oamenilor. De asemenea, sper ca la viitoarele alegeri europarlamentare din luna mai românii să aleagă PRO România pentru că este partidul care propune cea mai bună listă de candidați și care sunt convins că vor reprezenta cu cinste România în Parlamentul European”, a declarat deputatul Petru-Sorin Marica, potrivit unui comunicat de presă transmis de Pro România.

În prezent, PRO România are un număr de 21 de deputați, Marica fiind al 16-lea parlamentar care a plecat din PSD pentru a se înscrie în partidul lui Ponta.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Jurnalistul Pro TV, reținut pentru 24 de ore / Marius Buga este acuzat de o faptă oribilă

2 Greu de digerat / S-a aflat cum l-au prins polițiștii pe jurnalistul Pro TV Marius Buga

3 Jurnalistul Pro TV Marius Buga a fost arestat pentru 30 de zile / Detalii greu de digerat din dosarul de act sexual

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ce coace Ungaria? / Președintele Iohannis, atacat într-un ziar de casă al lui Viktor Orban