ALERTĂ Iohannis, întâlnire secretă la comandamentul NATO din Bruxelles!

ALERTĂ Iohannis, întâlnire secretă la comandamentul NATO din Bruxelles! O întâlnire secretă a avut loc aseară, la Bruxelles, la comandamentul NATO din capitala belgiană.

Președintele Klaus Iohannis ar fi avut joi seară o întâlnire cu premierul britanic Theresa May la sediul NATO din Bruxelles, alături de premierii din Olanda și Belgia, transmite ziarul britanic Express. Și Reuters a confirmat cina celor patru lideri, găzduită chiar de secretarul general NATO, Jens Stoltenberg

Întâlnirea, care nu a fost comunicată public de Administrația Prezidențială, vine cu doar câteva zile înainte de vizita președintelui Iohannis în Marea Britanie, unde va avea discuții cu Theresa May și Prințul Charles.

Întâlnirea dintre cei patru lideri de la sediul NATO ar putea avea legătură cu intensificarea discuțiilor despre Brexit, în condițiile în care Marea Britanie este unul dintre principalii furnizori de securitate pe continentul european. România, alături de alte state de pa flancul estic al UE și NATO, s-a pronunțat printr-o scrisoare semnată de ministrul de Externe, Teodor Meleșcanu, pentru păstrarea unei legături puternice între UE și Marea Britanie după ieșirea acesteia din blocul comunitar.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 „Nu vă cunoaşteţi locul în ierarhie. Am eu grijă să vorbesc cu Coarnă să aibă grijă de voi!” / Cum i-au amenința…

2 PSD, în pragul exploziei! Procurorii se pregătesc de reținerea „Rețelei Burci” / Cristian Burci, fugit acum în D…

3 CCR, asasinii României / Bombe epidemiologice în toată țara: sute de bolnavi sau suspecți de infectare cu Covid-…

4 VIDEO Ciolacu vrea „adevărul” despre incidentul cu deputații PSD!!! Uite, boule, adevărul!

5 Securist împuțit! În Grecia, Cataramă a purtat mască non-stop! În România a făcut miting contra purtării ei!