ALERTĂ Iohannis, mesaj DEVASTATOR! „Memoria martirilor Revoluției din 1989 este întinată de încercările disperate ale unor infractori, în frunte cu Liviu Dragnea, de a impune amnistia și grațierea”

ALERTĂ Iohannis, mesaj DEVASTATOR! „Memoria martirilor Revoluției din 1989 este întinată de încercările disperate ale unor infractori, în frunte cu Liviu Dragnea, de a impune amnistia și grațierea”

Iohannis, mesaj DEVASTATOR! ”Memoria martirilor Revoluției din 1989 este întinată de încercările disperate ale unor infractori, în frunte cu Liviu Dragnea, de a impune amnistia și grațierea”. 

Președintele Klaus Iohannis l-a acuzat luni într-o postare pe Facebook pe Liviu Dragnea că vrea să ”întineze” memoria românilor care au murit acum 29 de ani la Revoluția anti-comunistă. Iohannis îl califică pe Dragnea drept ”infractor” și îl acuză pe acesta că vrea să impună amnistia și grațierea.

”România nu se va întoarce la epoca de neagră amintire a partidului-stat”, a avertizat Iohannis în finalul postării.

Postarea președintelui vine la mai puțin de 24 de ore după ce președintele PSD, Liviu Dragnea, a cerut clar guvernului să adopte o măsură pentru amnistie și grațiere.

Postarea completă a lui Iohannis:

În urmă cu 29 de ani, românii apărau cu propria viață libertatea și democrația. Idealurile Revoluției din Decembrie 1989 stau la baza Constituției noastre, care este garanția supremă că sacrificiul pentru drepturi și libertăți fundamentale nu a fost în zadar. Astăzi, memoria acestor martiri este întinată de încercările disperate ale unor infractori, în frunte cu Liviu Dragnea, de a impune amnistia și grațierea. România nu se va întoarce la epoca de neagră amintire a partidului-stat.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Țiitoarea l-a înșelat pe Dragnea! Încornoratul și-a făcut bagajele și a părăsit casa cumpărată cu banii lui

2 Fata lui Nuțu Cămătaru...

3 Rusia, la granițele României? / Manevra președintelui nu mai pare atât de revoltătoare, nu-i așa?

4 Află ce vechime în muncă ai cumulat şi dacă ţi s-au plătit contribuţiile pentru pensie

5 ULTIMA ORĂ / Rusia ar ajunge până la granița cu România! / Cotidianul german BILD dezvăluie planurile lui Putin de…