ALERTĂ Iohannis refuză să discute cu maimuțoii lui Dragnea!

ALERTĂ Iohannis refuză să discute cu maimuțoii lui Dragnea!

Iohannis refuză să discute cu maimuțoii lui Dragnea! Iohannis și-a trimis consilierii să discute cu miniștrii despre rectificarea bugetară.

Președintele Klaus Iohannis nu s-a întâlnit cu miniștrii trimiși de premierul Viorica Dăncilă la Cotroceni pentru a discuta despre rectificarea bugetară. Președintele i-a trimis la întâlnire pe Mihaela Ciochină, consilier prezidențial la Departamentul Legislativ, și Cosmin Marinescu, consilier Prezidențial – Departamentul Politici Economice și Sociale.

Cei doi se întâlnesc cu miniștrii Tudorel Toader și Eugen Teodorovici. Premierul Dăncilă nu a putut participa la întâlnire pentru că este în Spania.

Întâlnirea are loc după ce guvernul a adoptat ieri o ordonanță de urgență privind rectificarea bugetară, în ciuda faptului că CSAT nu și-a dat avizul. Înainte ca executivul să aprobe OUG, Iohannis a trimis premierului o invitație publică pentru discuții la Cotroceni pe tema rectificării. Problema e însă că premierul Dăncilă avea programată pentru azi și vineri o vizită oficială în Spania, unde se întâlnește cu premierul și regele Spaniei.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…