ALERTĂ Jandarmi cu scuturi, ca la 10 august, aduși la mitingul PSD de la Târgoviște!

ALERTĂ Jandarmi cu scuturi, ca la 10 august, aduși la mitingul PSD de la Târgoviște!

ALERTĂ Jandarmi cu scuturi, ca la 10 august, aduși la mitingul PSD de la Târgoviște!

UPDATE ora 12.00: Câteva zeci de protestatari anti-PSD sunt în Târgoviște. Ei sunt flancați de forțele de ordine, astfel încât să nu poată ajunge în apropierea simpatizanților social-democrați și să nu interacționeze cu aceștia.

Protestatarii scandează „PSD, ciuma roșie”.

Municipiul Târgoviște este, duminică, un oraș închis pentru mitingul PSD. Polițiști au fost plasați la intrările din oraș și nu lasă nicio mașină să intre în municipiu în afara celor care îi aduc pe social-democrați la miting.

Accesul în Târgoviște este permis numai pentru simpatizanții PSD, potrivit Epoch Times News.

Mitingul este programat să înceapă la ora 12.00, iar la acesta va fi prezent și liderul PSD Liviu Dragnea.

La precedentele mitinguri electorale ale PSD au fost prezenți și protestatari anti-PSD. La ultima acțiune publică a lui Dragnea, la Topoloveni, jandarmii i-au luat cu duba pe cei zece protestatari anti-PSD.

Poliţia Locală Târgovişte a informat că, duminică, între orele 10.00 – 16.00, vor fi închise circulaţiei auto 14 străzi din municipiu, în contextul mitingului electoral al PSD.

 
„Având în vedere adunarea publică ce se va desfăşura în data de 19.05.2019, Poliţia Locală Târgovişte informează că, pentru realizarea dispozitivului şi asigurarea măsurilor de afluire şi defluire, mai multe străzi vor fi închise circulaţiei rutiere în intervalul orar 10,00 – 16,00. (…) Restricţiile de circulaţie se realizează conform prevederilor art. 5, pct. 7 din OUG 195/2002 republicată. Dispozitivul de protecţie va fi dimensionat în funcţie de numărul de participanţi la această adunare”, precizează Poliţia Locală Târgovişte, citată de Agerpres.

Conform sursei citate, străzile închise sunt: str. Grigore Alexandrescu – integral, str. Col. Băltăreţu – sectorul cuprins între intersecţia cu str. Tudor Vladimirescu şi str. Poet Gr. Alexandrescu, bd. Regele Carol I – sectorul cuprins între bd. I. C. Brătianu şi bd. Mircea cel Bătrân, bd. Mircea cel Bătrân – integral, bd. Libertăţii – integral, str. Stelea – sectorul cuprins între intersecţia cu bd. Libertăţii şi str. Calea Domnească, bd. Independenţei – integral, str. Lt. Stancu Ion – integral, str. Calea Bucureşti – sectorul cuprins între str. Calea Domnească şi str. Calea Ialomiţei, str. Calea Domnească – sectorul cuprins între str. Calea Bucureşti şi intersecţia cu str. Constantin Brâncoveanu, str. Cpt. Andreescu – integral, str. 9 Mai – de la intersecţia cu str. Avram Iancu până la intersecţia cu bd. Independenţei, str. Justiţiei – integral, str. Gimnaziului – integral.

IPJ Dâmboviţa recomandă pentru adunarea publică de la Târgovişte: „Adoptaţi o conduită preventivă! Respectaţi indicaţiile forţelor de ordine din teren. Dacă în preajma dumneavoastră observaţi persoane cu un comportament agresiv, îndepărtaţi-vă de acestea şi informaţi efectivele din dispozitivele de ordine publică. Nu intraţi în discuţii contradictorii! Nu consumaţi băuturi alcoolice, mai ales în locurile publice! Protejaţi-vă bunurile! Nu le lăsaţi nesupravegheate nici măcar pentru câteva secunde!”.

De asemenea, se cere prudenţă la volan când maşina trece pe lângă un grup mai mare de oameni şi să se semnaleze la 112 orice situaţie de urgenţă.

„Dacă poliţiştii sau jandarmii vă cer documentele de identitate, colaboraţi cu aceştia. Activităţile de verificare sunt efectuate pentru siguranţa dumneavoastră. Nu forţaţi barajele impuse de poliţiştii rutieri. Acestea au rolul de a proteja vieţi şi a preveni accidentele de circulaţie. Manifestaţi înţelegere şi respectaţi indicaţiile şi semnalele poliţiştilor cu privire la rutele ocolitoare. Semnalaţi orice situaţie de urgenţă la 112 sau la cel mai apropiat poliţist din teren”, arată IPJ Dâmboviţa.
Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Rusu, solistul hitului „Iarba verde de acasă“, va sta în închisoare trei ani VIDEO

2 „Greu de înțeles! Greu de acceptat” / Care ar fi cauza morții astrologului Mădălina Manole la doar 39 de ani

3 Băăăă! / Avocata care i-a apărat pe Mike Tyson și pe Michael Jackson, cooptată în „echipa globală” de apărători ai fraților Andrew și Tristan Tate

4 Loredana Groza arată mai bine pe natural! Anca Țurcașiu i-a scos filtrele...

5 Bordelul din Apuseni unde partidele de sex erau filmate