ALERTĂ Jandarmi cu scuturi, ca la 10 august, aduși la mitingul PSD de la Târgoviște!

ALERTĂ Jandarmi cu scuturi, ca la 10 august, aduși la mitingul PSD de la Târgoviște!

UPDATE ora 12.00: Câteva zeci de protestatari anti-PSD sunt în Târgoviște. Ei sunt flancați de forțele de ordine, astfel încât să nu poată ajunge în apropierea simpatizanților social-democrați și să nu interacționeze cu aceștia.

Protestatarii scandează „PSD, ciuma roșie”.

Municipiul Târgoviște este, duminică, un oraș închis pentru mitingul PSD. Polițiști au fost plasați la intrările din oraș și nu lasă nicio mașină să intre în municipiu în afara celor care îi aduc pe social-democrați la miting.

Accesul în Târgoviște este permis numai pentru simpatizanții PSD, potrivit Epoch Times News.

Mitingul este programat să înceapă la ora 12.00, iar la acesta va fi prezent și liderul PSD Liviu Dragnea.

La precedentele mitinguri electorale ale PSD au fost prezenți și protestatari anti-PSD. La ultima acțiune publică a lui Dragnea, la Topoloveni, jandarmii i-au luat cu duba pe cei zece protestatari anti-PSD.

Poliţia Locală Târgovişte a informat că, duminică, între orele 10.00 – 16.00, vor fi închise circulaţiei auto 14 străzi din municipiu, în contextul mitingului electoral al PSD.

 
„Având în vedere adunarea publică ce se va desfăşura în data de 19.05.2019, Poliţia Locală Târgovişte informează că, pentru realizarea dispozitivului şi asigurarea măsurilor de afluire şi defluire, mai multe străzi vor fi închise circulaţiei rutiere în intervalul orar 10,00 – 16,00. (…) Restricţiile de circulaţie se realizează conform prevederilor art. 5, pct. 7 din OUG 195/2002 republicată. Dispozitivul de protecţie va fi dimensionat în funcţie de numărul de participanţi la această adunare”, precizează Poliţia Locală Târgovişte, citată de Agerpres.

Conform sursei citate, străzile închise sunt: str. Grigore Alexandrescu – integral, str. Col. Băltăreţu – sectorul cuprins între intersecţia cu str. Tudor Vladimirescu şi str. Poet Gr. Alexandrescu, bd. Regele Carol I – sectorul cuprins între bd. I. C. Brătianu şi bd. Mircea cel Bătrân, bd. Mircea cel Bătrân – integral, bd. Libertăţii – integral, str. Stelea – sectorul cuprins între intersecţia cu bd. Libertăţii şi str. Calea Domnească, bd. Independenţei – integral, str. Lt. Stancu Ion – integral, str. Calea Bucureşti – sectorul cuprins între str. Calea Domnească şi str. Calea Ialomiţei, str. Calea Domnească – sectorul cuprins între str. Calea Bucureşti şi intersecţia cu str. Constantin Brâncoveanu, str. Cpt. Andreescu – integral, str. 9 Mai – de la intersecţia cu str. Avram Iancu până la intersecţia cu bd. Independenţei, str. Justiţiei – integral, str. Gimnaziului – integral.

IPJ Dâmboviţa recomandă pentru adunarea publică de la Târgovişte: „Adoptaţi o conduită preventivă! Respectaţi indicaţiile forţelor de ordine din teren. Dacă în preajma dumneavoastră observaţi persoane cu un comportament agresiv, îndepărtaţi-vă de acestea şi informaţi efectivele din dispozitivele de ordine publică. Nu intraţi în discuţii contradictorii! Nu consumaţi băuturi alcoolice, mai ales în locurile publice! Protejaţi-vă bunurile! Nu le lăsaţi nesupravegheate nici măcar pentru câteva secunde!”.

De asemenea, se cere prudenţă la volan când maşina trece pe lângă un grup mai mare de oameni şi să se semnaleze la 112 orice situaţie de urgenţă.

„Dacă poliţiştii sau jandarmii vă cer documentele de identitate, colaboraţi cu aceştia. Activităţile de verificare sunt efectuate pentru siguranţa dumneavoastră. Nu forţaţi barajele impuse de poliţiştii rutieri. Acestea au rolul de a proteja vieţi şi a preveni accidentele de circulaţie. Manifestaţi înţelegere şi respectaţi indicaţiile şi semnalele poliţiştilor cu privire la rutele ocolitoare. Semnalaţi orice situaţie de urgenţă la 112 sau la cel mai apropiat poliţist din teren”, arată IPJ Dâmboviţa.

Galerie foto și documente

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Alertă, pesedist în delir! Deputatul Mitralieră: „Ca medic, vă spun că prin termoscanare se accesează toate da…

2 ULTIMA ORĂ / Focar de coronavirus la unul dintre cei mai mari producători de înghețată din România. 27 de angaja…

3 BREAKING Primele imagini din „oaza de relaxare” a lui Dragnea de pe insula Belina, unde mergeau liderii PSD l…

4 Birchall o pune la punct pe judecătoarea PSD, care, mințind, a luat apărarea CCR și a criticat CEDO, în cazul …

5 Dur articol

recomandări

Te ia DNA: Sorin Tilihoi

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Vezi cum piatra asta sare de 88 de ori peste apă