ALERTĂ Judecătorii Tribunalului Cluj suspendă TOTAL activitatea o oră pe zi, începând cu 4 martie. Astăzi vor protesta în stradă

ALERTĂ Judecătorii Tribunalului Cluj suspendă TOTAL activitatea o oră pe zi, începând cu 4 martie. Astăzi vor protesta în stradă

ALERTĂ Judecătorii Tribunalului Cluj suspendă total activitatea o oră pe zi, începând cu 4 martie. Astăzi vor protesta în stradă.

Judecătorii Tribunalului Cluj au decis, vineri, suspendarea totală a activității, zilnic, timp de o oră, începând cu 4 martie, și vor purta banderole albe în semn de protest față de controversata Ordonanță de urgență care a modificat din nou legile justiției. De asemenea, judecătorii de la Tribunalul Cluj și de la Judecătoria Cluj-Napoca, alături de procurori de la parchetele de pe lângă cele două instanțe, vor protesta din nou vineri, de la ora 12.00, în fața Palatului de Justiție. Au fost anunțate proteste ale magistraților și în București, dar și în mai multe județe.

Magistrații clujeni au suspendat activitatea din 25 februarie și în 1 martie, iar astăzi au decis în Adunarea Generală continuarea protestelor.

Astfel, începând din 4 martie magistrații Tribunalului Cluj își suspendă total activitatea timp de o oră pe zi, în intervalul 10.00-11.00 și vor purta banderole albe.

"Înțelegem să reluăm activitatea de judecată din respect pentru justițiabili, care la rândul lor au înțeles situația noastră și au respectat decizia de suspendare a activității în intervalul 25 februarie - 1 martie”, au anunțat vineri reprezentanții Tribunalului Cluj.

De asemenea, judecătorii de la Tribunalul Cluj și de la Judecătoria Cluj-Napoca, alături de procurori de la parchetele de pe lângă cele două instanțe, vor protesta din nou vineri, de la ora 12.00, în fața Palatului de Justiție, potrivit judecătorului Cristi Dănileț. Au fost anunțate proteste ale magistraților și în București, dar și în mai multe județe.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”