ALERTĂ Marcel Ciolacu: „Oprişan, vrei bătaie?“ Scene uluitoare în CEX-ul PSD!

ALERTĂ Marcel Ciolacu: „Oprişan, vrei bătaie?“ Scene uluitoare în CEX-ul PSD!

ALERTĂ Marcel Ciolacu: „Oprişan, vrei bătaie?“ Scene uluitoare în CEX-ul PSD!Liderul PSD Vrancea, Marian Oprişan, s-a plâns în şedinţa CEX de vineri că preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, l-a înjurat pe holurile sediului PSD. În replică, Ciolacu l-a întrebat, direct, în şedinţă, dacă vrea bătaie, relatează Adevărul.

Marcel Ciolacu şi Marian Oprişan sunt în tabere diferite. Liderul PSD Vrancea a avut un schimb de replici şi cu primarul Capitalei Gabriela Firea, potrivit unor surse politice.

Liderul PSD Vrancea a povestit în şedinţă că preşedintele Camerei Deputaţilor l-a înjurat pe holurile sediului PSD din Băneasa. După ce liderul PSD Vrancea a povestit incidentul în CEX, Marcel Ciolacu a replicat: "Vrei bătaie, Oprişan?".

Şi nu a fost singurul episod tensionat. În şedinţă, premierul Viorica Dăncilă s-a plâns de faptul că ea nu a participat la construcţia bugetului de anul acesta, deci nu e responsabilă pentru falimentul Bucureştiului, anunţat de primarul Capitalei Gabriela Firea. În timp ce Viorica Dăncilă le spunea liderilor PSD că nu a participat la discuţiile despre buget, Marcel Oprişan a spus, mai în şoaptă: „Trebuia să-ţi dai demisia atunci”.

Marian Oprişan a întrerupt şedinţa şi l-a pârât pe Ciolacu. „Auziţi ce spune, doamna premier, că ar fi trebuit să vă daţi demisia”, a spus liderul PSD Vrancea.

Dăncilă le-a spus colegilor că s-a gândit în acel moment să-şi dea demisia, dar a renunţat apoi la idee ca PSD să nu piardă guvernarea. Pe un grup de comunicare al partidului, Marian Oprişan i-a acuzat pe Paul Stănescu şi Gabriela Firea că vor să pună PSD în braţele lui Victor Ponta. „Nu ţi-e ruşine să mă acuzi pe mine de aşa ceva?”, i-a răspuns Gabriela Firea lui Oprişan în şedinţa CEX, potrivit unor surse participante la şedinţă.

Paul Stănescu a demisionat din funcţia de preşedinte executiv al PSD, după ce, suprinzător, a intrat în conflict cu Viorica Dăncilă. Din tabăra lui Paul Stănescu mai fac parte Marcel Ciolacu şi Gabriela Firea. Cei trei controlează în jur de 15 parlamentari PSD, care ar putea vota moţiune de cenzură a Opoziţiei, susţin surse politice pentru Adevărul.

Planul de viitor: o alianţă cu ProRomânia şi instalarea lui Mihai Tudose în fruntea Guvernului.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 De citit! / O fostă agentă a Secret Service dezvăluie ce i-a spus Putin lui Bush, în 2008, la București

2 „Ce ne va trimite data viitoare? Perne?” / Vitali Klitschko, „fără cuvinte” după ajutorul militar promis de Germ…

3 N-au leac! / Priviți ce hartă le-au prezentat ucrainenii americanilor!

4 VIDEO Încă o dovadă că USR este doar un hârdău de rahat care încă n-a explodat

5 De belea! Alexandra Stan, din ce în ce mai fierbinte! Să nu dea iar în clocot...