ALERTĂ Medicii și asistenții din Spitalul Județean Târgoviște, trimiși de manager la mitingul PSD de duminică!

ALERTĂ Medicii și asistenții din Spitalul Județean Târgoviște, trimiși de manager la mitingul PSD de duminică!

Medicii și asistenții din Spitalul Județean Târgoviște, trimiși de manager la mitingul PSD de duminică! Medicii din Spitalul Judeţean Târgovişte sunt trimişi la mitingul PSD! În urma unei şedinţe, directorul spitalului, Claudiu Dumitrescu, le-a trasat sarcină medicilor şi asistenţilor să meargă duminică pentru a-i susţine pe candidaţii PSD la europarlamentare, scrie ziarul Libertatea.

 „Lista cu persoanele se predă doamnei director de îngrijiri până mâine la ora 12.00. Cine poate și … dorește să participe, mă poate anunța aici, în acest grup, sau prin ce modalitate dorește, până vineri, 17 mai, ora 12.00, pentru a fi trecut pe listă. (…) Domnul manager dorește să nu fim fără medici.”, scrie în mesajul transmis către angajații spitalului.

„Având în vedere creșterile salariale care s-au întâmplat în ultimul an, deci pe guvernarea actuală, dar fără să politizez lucrul acesta, creșteri care anii trecuți păreau științifico-fantastice, și faptul că s-a făcut o reparație morală privind retribuția doctorilor, aș considera prezența unui medic la un astfel de miting absolut normală”, a declarat, într-o intervenție telefonică pe libertatea.ro, managerul Spitalului Județean Târgoviște.

„Ar trebui ca în țara asta să mai și mulțumim când se întâmplă! Nu să considerăm că dacă se întâmplă ceva bun era normal și dacă e ceva rău să înjurăm. Asta e părerea mea!”, a mai declarat managerul spitalului.




Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 De citit...