ALERTĂ O imagine cu fetița ucisă ar apărea în mașina olandezului suspectat de crimă. Amănunte de ultimă oră

ALERTĂ O imagine cu fetița ucisă ar apărea în mașina olandezului suspectat de crimă. Amănunte de ultimă oră

Imagini în exclusivitate obținute de Digi24 de pe camerele de supraveghere din satul Gura Șuții, locul unde vineri o fetiță de 11 ani dispărea pe drumul dintre școală și casă. 

 "Îl vedem pe el (cetăţeanul străin - n.r.) la volan, în dreapta. Se vede ceva roz. Pantalonii fetiței. La 17.18 minute. Maşina venea dinspre casa fetiţei, se întorcea de la ea. O avea în maşină", spun poliţiştii care au analizat imaginile.

Potrivit imaginilor, maşina trece pe lângă primărie cu viteză mare, virează stânga.

Cu trei minute înainte, aceeaşi maşină este surprinsă de alte camere când se îndrepta spre locuinţa fetei, dar pe o stradă paralelă. La acea oră, fata era deja dispărută.

Maşina a fost reţinută de poliţişti, au fost prelevate probe care vor fi duse la IML pentru a se stabili dacă în maşină poate fi identificat ADN-ul fetiţei.

Principalul suspect nu mai este în ţară

O anchetă care se anunță extrem de greoaie a fost deschisă de procurorii din Dâmbovița, care trebuie să afle ce s-a întâmplat cu fetița de 11 ani, găsită moartă ieri într-un lan de porumb.

Principalul suspect este un cetățean olandez, care nu mai este în ţară.

De altfel, în urmă cu puțin timp au apărut primele imagini cu mașina cetățeanului străin în timp ce se plimbă prin Gura Șuții, imagini surprinse de o cameră de supraveghere instalată pe sediul primăriei.

Mihaela Fieraru a dispărut vineri seară, după ce a plecat de la școală. O cameră de supraveghere a surprins ultima imagine cu ea în viață, la 300 metri de casă. Au urmat două zile de căutări în care au fost mobilizate sute de forțe de ordine.

Ieri după-amiază, polițiștii au găsit-o pe fetiță fără suflare și cu trupul plin de răni.

Polițiștii au avut trei mașini suspecte, care circulau foarte aproape de fetița de 11 ani și care circulau cu viteză mică. Ceea ce le-a atras atenția în mod special anchetatorilor a fost o mașină condusă de un cetățean olandez.

Mașina respectivă a fost văzută la nici un minut după ce fata apărea pe ultima cameră de supraveghere. În plus, un drum de nici 2-3 minute a fost parcurs de acest autovehicul în jumătate de oră.

„Am ajuns la un autoturism cu principalul suspect, în condițiile în care am văzut că autoturismul respectiv, în momentul în care a ieșit din localitatea Gura Șuții, a intrat în următoarea localitate la aproximativ 30 de minute, în condițiile în care traseul respectiv poate fi parcurs în 2-3 minute”, a spus duminică prim-procurorul  Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, Mihai Dincă, într-o conferință de presă.

Polițiștii l-au supravegheat pe olandez până a ieșit din țară

Polițiștii au luat legătura cu toți cei trei șoferi, i-au întrebat dacă au fost în zona respectivă, dacă au condus respectivele mașini. Toți trei au recunoscut acest lucru, inclusiv cetățeanul străin. El a spus că mașina pe care o conducea este una închiriată, lucru care s-a și adeverit, însă nu a recunoscut că ar fi luat-o în mașină pe fetiță. Din păcate, camerele de supraveghere nu au putut surprinde acest moment. Practic, nu există nicio dovadă clară că fetița de 11 ani s-a urcat în mașina respectivului bărbat.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Țiitoarea l-a înșelat pe Dragnea! Încornoratul și-a făcut bagajele și a părăsit casa cumpărată cu banii lui

2 Misterul anului / Cine este bărbatul căruia îi făcea sex oral țiitoarea în filmulețul trucat care l-a enervat pe…

3 Așa arată decăderea unei dive...

4 Rusia, la granițele României? / Manevra președintelui nu mai pare atât de revoltătoare, nu-i așa?

5 Scandalul falsului sex oral / „Nu este o gogoriță de cancan, este real și s-ar putea să se transforme într-o che…