ALERTĂ Parchetul militar a cerut identificarea de URGENȚĂ a jandarmilor cu indicativul ascuns cu bandă neagră!

ALERTĂ Parchetul militar a cerut identificarea de URGENȚĂ a jandarmilor cu indicativul ascuns cu bandă neagră!

ALERTĂ Parchetul militar a cerut identificarea de URGENȚĂ a jandarmilor cu indicativul ascuns cu bandă neagră! Secţia Parchetelor Militare din cadrul Parchetului general a solicitat Jandarmeriei identificarea jandarmilor cu indicativul de pe cască ascuns cu bandă izolatoare de la protestul din 10 august, au declarat pentru  G4Media.ro surse judiciare. Procurorii militari vor să afle câţi jandarmi aveau indicativul ascuns, dacă a fost o strategie individuală sau dimpotrivă una concertată, instituţională, care ar putea dovedi premeditarea intervenţiei brutale.

Mai mulţi jandarmi au fost filmaţi de jurnaliştii de la Passport Productions având indicativul de pe căşti ascuns cu bandă izolatoare. Jurnaliştii spun că imaginile au fost surprinse la ora 16:30, când abia au existat câteva îmbrânceli şi câteva jeturi de gaze lacrimogene folosite de forţele de ordine.

„În imagine jandarmi în acţiune, la ora 16:30, cu numerele de identificare de pe caschete acoperite cu bandă adezivă neagră. Aceştia nu arată deloc ca oameni de toată isprava care lucrează în slujba cetăţeanului şi nu au nimic de ascuns”, precizează ziariştii.

În urmă cu trei zile, prim-procurorul Parchetului Militar, Ionel Corbu, declara că jandarmii care au participat la intervenţia de vineri din Piaţa Victoriei pot fi identificaţi după numărul de pe cască.

„Există modalităţi specifice de identificare, ei au un număr de identificare pe cască şi am remarcat acest lucru, cunoaştem acest lucru şi evident că mai devreme sau mai târziu îi vom identifica” a spus procurorul.Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Marele fâs / „Celebra avocată” adusă de frații Tate din America a înfrânt

2 „Da, am făcut-o la ei în cabină!” / Dezvăluirea intimă a unei stewardese. Ce le arăta piloților în timpul zborului

3 VIDEO Ați văzut faza asta cu „cerbera” fraților Tate?

4 Mădălina Ghenea și punct

5 VIDEO Ce o fi căutat liderul PSD Ciolacu la ăsta acasă?