ALERTĂ Pe Bacalbașa l-au externat de la Socola pentru miting? Halatu', cât e halatu'? Da, oameni buni, așa arată PSD acum!

ALERTĂ Pe Bacalbașa l-au externat de la Socola pentru miting? Halatu', cât e halatu'? Da, oameni buni, așa arată PSD acum!

ALERTĂ Pe Bacalbașa l-au externat de la Socola pentru miting? Halatu', cât e halatu'? Da, oameni buni, așa arată PSD acum!

Vorbim despre deputatul social-democrat Nicolae Bacalbașa. 

Deputatul social-democrat Nicolae Bacalbașa a formulat, într-un interviu acordat unei televiziuni locale, acuzații extrem de grave atât la adresa președintelui Klaus Iohannis, cât și la adresa Germaniei și Uniunii Europene.

Întrebat despre al patrulea refuz al președintelui Klaus Iohannis de a o numi în funcția de ministru al Dezvoltării pe Lia Olguța Vasilescu, deputatul PSD a răspuns: „Președintele Iohannis, pentru mine este «ei». Adică, este în afara României. Să fim foarte clari: suntem într-o Uniune despre care, generic, despre Uniuni, Bismarck, cel care a unificat Germania (...), spunea că în orice alianță există un călăreț și un cal. Noi nici măcar nu suntem calul, suntem măgarul de povară al unei structuri”.

„Practic, suntem intoxicați de către stăpânii noștri care ne călăresc. N-aș vrea să spun stăpânii noștri coloniali din cadrul Germano – Franței și coloniile ei, actuale sau cele pe care dorește să li se subordoneze în întregime. Stăpânii noștri au reușit să creeze un aparat de represiune controlat, culmea, de autohtoni, de românași de-ai noștri pe care, iarăși, eu nu-i consider, ca și pe domnul președinte, a fi români și a ne ține ca pe niște căței care trebuie subordonați, cu nasul în rahat. De aici și MCV, care este o golănie ordinară, de aici este și banditismul neacceptării României în Schengen”, a mai spus deputatul PSD în interviul acordat postului TV Galați.

„Una este prestația unui provocator profesional, cum este din nefericire președintele acestei țări, ales, în ce condiții ales ar fi multe discuții, dar ales, care încalcă Constituția României, care batjocorește voința populară și pentru care faptul că Guvernul și Parlamentul sunt rezultatele unei opțiuni populare nu are nicio importanță. Pentru că dacă disprețuiești românii, nu poți să aplici o regulă numită democrație unei structuri pe care o disprețuiești. Nici nu pot să îl învinovățesc. Germania a infiltrat timp de decenii, pentru că deși Hitler a fost la putere numai 12 ani, poporul german, până în 1970, în proporție de 70%, era pro-Hitlerist”, a continua Nicolae Bacalbașa.

Acesta a făcut referire și la multinaționalele care „exportă semilegal în paradisuri fiscale, prin inginerii, toate profiturile” și care au „privilegii flagrante și nesimțite”, dar și la „ura Germaniei față de România”.

Întrebat despre răspunsul pe care îl dă PSD la aceste „provocări”, deputatul social-democrat a spus: „M-a bucurat discuția dintre doamna Dăncilă cu Fuhrerul feminin al Germaniei actuale, frau Merkel, care controlează toată politica Europei prin fake-uri, partide false, știi, care toate sunt din PPE, adică etnic, poate non-germane, dar servind interesele strict ale acestei țări și n-a cedat doamna Dăncilă. Dacă vrei, este un răspuns și pentru numitul Klaus Werner”.

Și în trecut deputatul PSD Nicolae Bacalbașa a făcut declarații considerate ofensatoare, fără ca liderii social-democrați să ia atitudine.

În august 2018, parlamentarul PSD spunea că excesul de violenţă al jandarmilor la protestele din 10 august este perfect explicabil din punct de vedere uman și făcea o paralelă între evenimentele din Piaţa Victoriei şi confruntările din Fâşia Gaza. „Ambasada Statului Israel a luat cunoștință de afirmațiile scandaloase și neadevărate ale domnului deputat Nicolae Bacalbașa. În numele statului evreu, dorim să-i atragem atenția politicianului român că declarațiile sale denaturează faptele cu privire la situația din ultimele luni de la granița cu Fâșia Gaza și am aprecia ca domnul deputat să se informeze în profunzime înainte de a face comparații nepotrivite și șocante”, a fost reacția Ambasadei Israelului la București.

În decembrie 2017, Bacalbașa lansa de la tribuna Parlamentului, cu prilejul dezbaterilor la proiectul de modificare a Legii nr. 317/2004, un atac la adresa ex-ministrului Monica Macovei și a celor care se opun modificării legilor Justiției. „Vedem aici zbaterile viperelor unui sistem ocult și ultimele bale sângeroase ale Monicăi Macovei și ale banditismului ei din Justiție”, spunea deputatul PSD.

În mai 2017, tot în Parlament, Bacalbașa s-a contrat dur cu Corneliu Bichineț (PMP), dar a atacat-o și pe Raluca Turcan (PNL), făcând semne obsecene. Acest episod este singurul sancționat de conducerea PSD cu o suspendare pe șase luni. Toate celelalte ieșiri ale parlamentarului au rămas fără vreo sancțiune, deși președintele PSD, Liviu Dragnea, declara atunci: „Dacă după această perioadă nu va înţelege că trebuie să intre în modul în care comunică PSD, atunci o să adoptăm altă măsură”.

Faza cu Bichineț:
Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Ea i-a „spart mațele” lui Bendeac!

2 Așa arată sfidarea României...

3 „Din peste 850 de milioane de dolari, în 1990 când a fost lichidată ICE Dunărea s-au găsit 20 de dolari”

4 Priviți ce urgie e în Marea Britanie! Meteorologi: Condițiile sunt "terifiante"

5 Emilia Şercan / Dîncu este această lumină securistică care petrecea după-amiezile la vilele SRI cu Dragnea şi G…