ALERTĂ Percheziții în București și Ilfov; vizate - sediul și punctele de lucru ale Hexi Pharma

ALERTĂ Percheziții în București și Ilfov; vizate - sediul și punctele de lucru ale Hexi Pharma

Sediul și punctele de lucru ale Hexi Pharma sunt percheziționate sâmbătă, iar de la 25 de unități sanitare de pe raza a 21 de județe și municipiul București sunt ridicate probe și înscrisuri.

PÎCCJ informează, printr-un comunicat transmis AGERPRES, că procurori ai Secției de urmărire penală și criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție efectuează cercetări într-o cauză penală având ca obiect săvârșirea infracțiunilor de zădărnicire a combaterii bolilor și falsificarea și substituirea de alimente sau alte produse.

"În cursul zilei de azi, pe baza autorizațiilor emise de către instanță, sub coordonarea procurorilor, ofițeri de poliție judiciară din cadrul IGPR efectuează 4 percheziții în București și în județul Ilfov. Sunt vizate sediul și punctele de lucru ale unei firme producătoare de dezinfectanți. Totodată, au loc ridicări de probe și înscrisuri din 25 de unități sanitare de pe raza a 21 de județe și municipiul București", precizează sursa citată.

La această acțiune de amploare participă 152 de polițiști din cadrul Direcției de Investigare a Criminalității Economice și specialiști criminaliști din cadrul Institutului Național de Criminalistică, polițiști de investigare a criminalității economice, de ordine publică și specialiști criminaliști din cadrul DGPMB, precum și de la inspectoratele de poliție ale județelor Alba, Argeș, Bacău, Brașov, Brăila, Caraș-Severin, Călărași, Cluj, Constanța, Dolj, Galați, Gorj, Iași, Mureș, Olt, Prahova, Satu Mare, Suceava, Timiș, Tulcea și Vâlcea.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Nu arată rău nici ea! / Reacția englezoaicei părăsite pentru o ucraineancă refugiată

2 Imagini care dau fiori soldaților ruși

3 De citit! / Replica unui grup de economiști ucraineni la afirmațiile lui Noam Chomsky despre războiul dintre Rusia și Ucraina

4 VIDEO Priviți, rușii aveau doar 10 bucăți, acum au mai rămas 9....

5 Interesante amănunte...