ALERTĂ Percheziții în București și Ilfov; vizate - sediul și punctele de lucru ale Hexi Pharma

ALERTĂ Percheziții în București și Ilfov; vizate - sediul și punctele de lucru ale Hexi Pharma

Sediul și punctele de lucru ale Hexi Pharma sunt percheziționate sâmbătă, iar de la 25 de unități sanitare de pe raza a 21 de județe și municipiul București sunt ridicate probe și înscrisuri.

PÎCCJ informează, printr-un comunicat transmis AGERPRES, că procurori ai Secției de urmărire penală și criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție efectuează cercetări într-o cauză penală având ca obiect săvârșirea infracțiunilor de zădărnicire a combaterii bolilor și falsificarea și substituirea de alimente sau alte produse.

"În cursul zilei de azi, pe baza autorizațiilor emise de către instanță, sub coordonarea procurorilor, ofițeri de poliție judiciară din cadrul IGPR efectuează 4 percheziții în București și în județul Ilfov. Sunt vizate sediul și punctele de lucru ale unei firme producătoare de dezinfectanți. Totodată, au loc ridicări de probe și înscrisuri din 25 de unități sanitare de pe raza a 21 de județe și municipiul București", precizează sursa citată.

La această acțiune de amploare participă 152 de polițiști din cadrul Direcției de Investigare a Criminalității Economice și specialiști criminaliști din cadrul Institutului Național de Criminalistică, polițiști de investigare a criminalității economice, de ordine publică și specialiști criminaliști din cadrul DGPMB, precum și de la inspectoratele de poliție ale județelor Alba, Argeș, Bacău, Brașov, Brăila, Caraș-Severin, Călărași, Cluj, Constanța, Dolj, Galați, Gorj, Iași, Mureș, Olt, Prahova, Satu Mare, Suceava, Timiș, Tulcea și Vâlcea.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...