ALERTĂ Poliția acuză că STS a dat coordonatele greșite în cazul fetei moarte din Caracal

ALERTĂ Poliția acuză că STS a dat coordonatele greșite în cazul fetei moarte din Caracal

ALERTĂ Poliția acuză că STS a dat coordonatele greșite în cazul fetei moarte din Caracal. Fata de 15, ani găsită vineri moartă în Caracal, a sunat la 112 și a povestit unde este ținută captivă. Polițiștii au intervenit după 19 ore de la apel și dau vina pe Serviciul de Telecomunicații Speciale că ar fi localizat greșit apelul victimei. Potrivit unor surse judiciare, aria de localizare ar fi fost de 3 kilometri.

 Purtătorul de cuvânt al Poliției Române, Georgian Drăgan, a explicat într-o intervenție telefonică la Realitatea TV că joi, în jurul orei 11 dimineața, la o zi după dispariția sa, tânara de 15 ani a sunat la 112 și a dat detalii despre locul unde a fost răpită. Oamenii legii au descins în locul unde se afla victima 16 ore mai târziu.

“Minora a sunat la 112, iar cei de la STS ne-au transmis aria în care se afla telefonul mobil și ulterior trei adrese la care au făcut percheziții și nu au găsit minora. În urma acestor percheziții, colegii mei au colaborat cu procurorul și au ajuns la locatie. Au mers pe informațiile de la STS nu au gasit nimic, s-au desfășurat acțiuni specifice și s-a ajuns în această dimineață la locația respectivă.” A declarant Drăgan.

Gheorghe Dincă, considerat principalul suspect în acest caz se află în custodia polițiștilor și potrivit unor surse, a recunoscut fapta.

Context. Poliţiştii au efectuat, vineri dimineaţa, o percheziţie la domiciliul unui bărbat din Caracal, într-un caz de dispariţie a unei fete de 15 ani, potrivit unor surse judiciare. Aceleaşi surse neoficiale afirmă că la locuinţa bărbatului ar fi fost găsite fragmente de oase umane în butoaie metalice şi într-o fântână.

Bărbatul ar fi luat la ocazie, în maşină, tinere din comunele învecinate Caracalului, apoi le ducea acasă. Casa bărbatului este împrejmuită cu ziduri din cărămidă şi ciment şi în grădină ar avea săpate gropi umplute cu apă.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…