ALERTĂ Primele imagini cu Elena Udrea! A ajuns în România?

ALERTĂ Primele imagini cu Elena Udrea! A ajuns în România?

Elena Udrea ar fi revenit în România, după aproape un an şi jumătate de la fuga sa în Costa Rica. Fostul ministru al Turismului ar fi plecat ieri, din ţara latino-americană, cu un avion care a dus-o la Frankfurt. Imagini cu ea ne-au fost trimise de un telespectator Digi24. Acesta ne-a spus că a călătorit în aceeaşi aeronavă cu Elena Udrea, relatează Digi24.ro.

Elena Udrea a fost surprinsă în aeroport aseară, alături de mama şi de fiica sa. Cele trei s-au urcat într-un avion, la clasa economic şi au aterizat pe aeroportul din Frankfurt. Nu se ştie încă destinaţia finală a acestora.

Potrivit omului de afaceri Cornel Tabacaru, care a trăit mai mulţi ani în Costa Rica si este apropiat de Elena Udrea, ea ar fi spus în urmă cu câteva zile ca va merge la Londra, dupa care va reveni în Costa Rica. Nu este exclus însă ca fostul ministru să-și fi schimbat planurile, având în vedere că din Costa Rica există zboruri directe către Londra.

Mai știm și că Elena Udrea își dorea să-şi boteze fetița în România.

Elena Udrea beneficiază de decizia CCR privind completurile de 3 judecători

Elena Udrea a părăsit România la începutul anului trecut. A depus și o solicitare pentru obţinerea azilului, iar în iunie 2018 a fost condamnată la șase ani de închisoare în dosarul Gala Bute.

În luna octombrie 2018 a fost reținută de Biroul Naţional Interpol din Costa Rica, și apoi arestată. A fost eliberată în decembrie.

Potrivit ultimei decizii a Curții Constituționale, completurile de 3 judecători de la instanța supremă sunt nelegale. Condamnarea definitivă a Elenei Udrea a fost deja anulată ca urmare a deciziei CCR din noiembrie anul trecut care a constatat compunerea nelegală a completurilor de 5 judecători.

Acum, ea beneficiază şi de a doua decizie CCR.Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 DOCUMENT Cine sunt VIP-urile din cinematografie acuzate de DIICOT / Soțul Loredanei Groza, Andrei Boncea de la S…

2 „E bine că se odihnește. Mi-a furat 23 de milioane de euro de sub nas!” / Oana Zăvoranu, dezvăluiri despre milia…

3 Gelu Tofan, „regele anvelopelor”, a murit retras în satul său natal, refuzând să lupte cu cancerul. Avea 61 de…

4 Mesaje din acestea ar trebui puse în toată țara...

5 Video viral