ALERTĂ Primul primar de mare municipiu care fuge oficial de PSD! TENSIUNI uriașe în PSD Bacău!

ALERTĂ Primul primar de mare municipiu care fuge oficial de PSD! TENSIUNI uriașe în PSD Bacău! Baronul de Bacău, Dragoș Benea, cere retragerea sprijinului politic pentru primarul Cosmin Necula, coleg de partid!

Dragoș Benea, șeful organizației județene PSD Bacău, cere public retragerea sprijinului politic al partidului pentru Cosmin Necula, primarul PSD din municipiul Bacău. Necula, care a dat semnale repetate că vrea să se îndepărteze de brandul PSD, e acuzat de Benea că dă vina pe guvern pentru nereușitele sale.

”Voi propune forurilor statutare ale PSD Bacău, retragerea sprijinului politic pentru dl. Cosmin Necula! (…) Voi cere forurilor statutare PSD Bacău retragerea sprijinului politic acordat primarului C. Necula. Democrația internă va hotărî în această privință. Decât să rămânem încurcați în ițele unei duplicități confortabile, consumatoare de timp prețios, prefer să-mi asum o decizie tranșantă, mult mai apropiată de realitățile de azi din Bacău”, a scris vineri Dragoș Benea pe Facebook.

El l-a acuzat pe primarul orașului că a ”inoculat” ideea că guvernul Dăncilă a luat din fondurile destinate Bacăului: ”În timp ce județul Bacău e un șantier fără precedent, cu investiții guvernamentale în infrastructură, sănătate, educație și utilități; în timp ce lucrările înaintează cu sprijinul Guvernului PSD și mii de bacauani beneficiază de aceste investiții, primarul (încă) PSD al Bacaului inoculează în spațiul public (postări, declarații etc) ideea că Guvernul ar fi „luat” banii cetătenilor din Municipiul Bacău”.

Galerie foto și documenteTrimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 „Nu vă cunoaşteţi locul în ierarhie. Am eu grijă să vorbesc cu Coarnă să aibă grijă de voi!” / Cum i-au amenința…

2 PSD, în pragul exploziei! Procurorii se pregătesc de reținerea „Rețelei Burci” / Cristian Burci, fugit acum în D…

3 CCR, asasinii României / Bombe epidemiologice în toată țara: sute de bolnavi sau suspecți de infectare cu Covid-…

4 VIDEO Ciolacu vrea „adevărul” despre incidentul cu deputații PSD!!! Uite, boule, adevărul!

5 Securist împuțit! În Grecia, Cataramă a purtat mască non-stop! În România a făcut miting contra purtării ei!