ALERTĂ Priviți! O singură femeie, cu inimă mare, i-a dat cu cracii-n sus pe pesediști, la Bârlad! Dăncilă a dat în bâlbâială! Buzatu, umilit!

ALERTĂ Priviți! O singură femeie, cu inimă mare, i-a dat cu cracii-n sus pe pesediști, la Bârlad! Dăncilă a dat în bâlbâială! Buzatu, umilit!

ALERTĂ Priviți! O singură femeie, cu inimă mare, i-a dat cu cracii-n sus pe pesediști, la Bârlad! Dăncilă a dat în bâlbâială! Buzatu, umilit! Moldoveanca apriga, punand-o pe fuga pe Dancila: „Imi bag mana in parul ei! Deci imi bag mana in parul ei, va jur!”. Buzatu: „Da-i drumul de aici”

Viorica Dancila a fost abordata, in timpul vizitei efectuate la Barlad, de o moldoveanca extrem de furioasa, care i-a spus premierului PSD ca ar trebui sa-i fie „rusine” ca a venit in acest oras. Seful PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, s-a repezit la aceasta femeie spunandu-i dispretuitor: „Da-i drumul de aici”.

Viorica Dancila a fost asteptata in fata Spitalul Municipal de Urgenta „Elena Beldiman” din Barlad de o moldoveanca foarte furioasa, care i-a spus direct in fata: „Nu v-a fost rusine sa veniti la Barlad, doamna?”.

 

„De ceee?”, a raspuns provocator Dancila. Femeia nu a apucat sa reactioneze pentru ca Dumitru Buzatu, seful PSD Vaslui, s-a repezit agresiv la aceasta: „Da-i drumul de aici!”.

„Vedeti-va de treaba dvs. si nu puneti mana pe mine”, a raspuns moldoveanca.

„Stai cuminte”, a continuat Buzatu sa ameninte.

„La Vaslui sa faceti legile, nu la Barlad”, a replicat femeia.

„Judetul Vaslui m-a ales aicea, cu o majoritate de 64%…”, a incercat Buzatu sa se impuna in fata femeii.

„Numai analfabeti si asistati sociali… nu v-ar fi rusine”, a replicat aceasta.

Mai multi pesedisti s-au adunat in jurul ei, incercand s-o intimideze, insa moldoveanca nu s-a lasat. Dancila a preferat sa se refugieze in interiorul spitalului.  Pesedistii au incercat atunci sa o invite pe barladeanca in spital, pentru a sta de vorba cu Dancila. Femeia s-a tinut insa tare pe pozitii: „Nu pot, ca daca intru fac criza de nervi acolo si-mi bag mana in parul ei! Deci imi bag mana in parul ei, va jur!”.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Noi amănunte picante

2 Amănunte picante rău! / Androneasca, la pușcărie? / Costoiu a turnat-o pe „mami Cati” în fața judecătorilor!

3 Dezvăluiri despre Antene, Radu Tudor și servicii...

4 „Și mie îmi place p...a ta, ador sexul oral și fanteziile sexuale”

5 Ceas de 180.000 de dolari! / L-o avea de la interlopul care-și permitea să-i zică „curvă”?