ALERTĂ Priviți ce se întâmplă la București! Peste 5000 de oameni au plecat în marș spre Ministerul de Interne!/VIDEO

ALERTĂ Priviți ce se întâmplă la București! Peste 5000 de oameni au plecat în marș spre Ministerul de Interne!/VIDEO

Priviți ce se întâmplă la București!

UPDATE 21.47: În fața MAI au mai rămas câteva sute de manifestanți

21.28: A existat un moment tensionat în fața Ministerului de Interne. Manifestanții au început să huiduie o reporteră Antena 3, trei jandarmi intervenind pentru a o scoate la marginea mulțimii. „Rușine”, „Afară”, „Antena 3, niște derbedei” - i-au strigat protestatarii ziaristei.

21:30 - Protestul continua in fata MAI. Oamenii continua sa huiduie si sa ceara demisii. Intre timp, ministrul de Interne, Nicolae Moga aflat in Olt, a anuntat schimbarea din functie a sefilor politiei din judet si a prefectului si subprefectului.

21.14 Manifestantii striga Cuib de hoti si de mafioti! Sunt circa 5.000 de oameni

21:01 - Se tine un moment de reculegere in fata sediului MAI, transmite corespondentul Ziare.com.

Se striga "Jos penalii!" si "DNA sa vina sa va ia!".

20.52 Coloana a ajuns aproape de MAI. Oamenii striga Analfabeta!

20:40 - La Cluj au iesit in strada aproape 100 de persoane. Oamenii au scris cu creta pe zona pietonala #112 si #19 ore. De asemenea, ei au afise cu mesaje precum "#19 ore", "Coruptia e unealta KGB, coruptii sunt si tradatori" sau "Cine raspunde? Unde e dreptatea", informeaza Mediafax.

20:35 - Cei care marsaluiesc in Capitala striga "PSD, ciuma rosie!" si cer anticipate. "Ce vrem noi e si pentru voi!" este mesajul transmis de participanti celor care stau pe margine si se uita la ei.

20:30 - Marsul din Bucuresti continua. Oamenii striga "Criminalii!" si "Demisia!". Se mai scandeaza "Justitie, nu coruptie!" si "Copiii nostri in viata nu sunt in siguranta". Coloana nu este strajuita de jandarmi, ca de obicei, transmite corespondentul Ziare.com.

20:10 - In Bucuresti se pleaca in mars catre sediul Ministerului de Interne, transmite corespondentul Ziare.com. Se huiduie copios si sa scandeaza "Jandarmeria apara hotia!", "Demisia!" si "Colectiv!".

20:20 - In jur de 30 de persoane s-au adunat la Casa de Cultura din Alexandria

"Plang pentru tara mea. Nu am cuvinte. Ce s-a intamplat cu Alexandra e dovada clara ca tara asta e mumificata. Nu stiu daca mai avem vreo sansa si nu vad cum ar putea sa se schimbe lucrurile altfel decat schimband tot. Din temelii", a declarat, pentru MEDIAFAX, Cristina Chirita.

Conform Mediafax, oamenii au fost nemultumiti si de faptul ca pe toata durata derularii evenimentului muzica vesela a sunat din boxele amplasate de primarie in oras: "Ce e cu muzica asta? Nu e cumva un moment tragic pentru intreaga tara? Nu puteau si ei sa opreasca muzica macar azi? Sau sa o dea mai incet? Vedeti? De asta nu merge nimic in tara asta. Ca nu ne respectam nici mortii".

Proteste similare au loc si la Brasov sau Braila, unde oamenii au venit cu candele si flori.





Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”