ALERTĂ Proasta a cedat! Îi propune miniștri interimari la Dezvoltare și Transporturi pe Rovana Plumb și Eugen Teodorovici

ALERTĂ Proasta a cedat! Îi propune miniștri interimari la Dezvoltare și Transporturi pe Rovana Plumb și Eugen Teodorovici

ALERTĂ Proasta a cedat! Îi propune miniștri interimari la Dezvoltare și Transporturi pe Rovana Plumb și Eugen Teodorovici. Proasta României a transmis luni președintelui Klaus Iohannis propunerile de desemnare a miniștrilor interimari pentru portofoliile Transporturilor și Dezvoltării Regionale, a anunțat Guvernul într-un comunicat de presă.

Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, a fost propus pentru asigurarea interimatului la ministerul Transporturilor, iar ministrul Finanțelor Publice, Eugen Teodorovici, a fost propus pentru preluarea interimatului la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice.

”Am propus desemnarea miniștrilor interimari pentru a asigura continuitate în activitatea guvernamentală în toate domeniile, inclusiv la Transporturi și Dezvoltare, portofolii cheie în derularea unor proiecte importante de investiții. Este vital însă, având în vedere contextul actual, să găsim soluții definitive privind numirile titularilor pentru cele două funcții”, a subliniat prim-ministrul Viorica Dăncilă, potrivit comunicatului.

De asemenea, Guvernul a precizat că așteaptă în continuare motivarea președintelui Iohannis cu privire la refuzul pentru propunerile înaintate anterior de numire a miniștrilor Transporturilor și Dezvoltării.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, vineri, că va refuza propunerile pentru Ministerele Dezvoltării şi Transporturilor, respectiv Lia Olguţa Vasilescu şi Mircea Drăghici.

„Nu am formulat încă un răspuns de refuz, fiindcă asta va fi, voi refuza propunerile înaintate de prim-ministru, fiindcă aici avem şi argumente de legalitate, dar avem şi argumente de oportunitate. Echipa mea lucrează la această analiză, însă până la mijlocul săptămânii viitoare voi da publicităţii inclusiv motivele pentru care voi refuza propunerile făcute de prim-ministru”, a spus şeful statului la Palatul Cotroceni.



Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale